Simona Ionescu / Redactor Șef

Au curs lacrimi la cel mai emoționant eveniment. Irina Columbeanu a venit acasă

Au curs lacrimi la cel mai emoționant eveniment. Irina Columbeanu a venit acasă
Irina Columbeanu a ajuns în România. Irinel Columbeanu e cel mai fericit tată din lume. Și-a văzut copilul acasă după mulți ani și și-a împlinit astfel cel mai mare vis. Au fost momente extrem de emoționante la Aeroportul Otopeni. Au curs lacrimi.

Cu un buchet superb de flori în mână, Irinel Columbeanu și-a așteptat copilul extrem de emoționat. Când Irina i s-a aruncat în brațe, fostul milionar de la Izvorani a uitat de tot ce a fost rău în viața sa în ultimii ani. Lacrimile le-au umplut ochii.

Irinel și-a așteptat copilul cu un buchet superb de flori

Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica la aeroport

Irina Columbeanu este pentru prima dată când se întoarce în țară după ce în 2018 a părăsit România și s-a mutat în America alături de mama ei, Monica Gabor și actualul soț al acesteia, Mr. Pink. Deși i s-a rupt inima când a acceptat ca fiica sa să plece, Irinel a făcut-o pentru ca Irinuca să aibă viitorul pe care, din păcate, el nu putea să i-l ofere.

Fiica lui Columbeanu a ajuns în țară la miezul nopții, iar Irinel a așteptat-o plin de emoții și i-a dăruit un superb buchet de flori. Irina, fericită, s-a aruncat în brațele tatălui său, apoi au urmat pupături și lacrimi de fericire.

Ce ținută a purtat Irina Columbeanu

Alături de Irinel au venit să o întâmpine pe Irina și nașii fetiței

Pentru cea mai importantă întâlnire, Irinel Columbeanu a arătat perfect. Proaspăt bărbierit, acesta a optat pentru un tricou roz, la care a asortat o geacă de piele, blugi și o șapcă. Tot sport s-a îmbrăcat și Irina, care a avut o geacă de fâș albastră, blugi și un tricou bleumarin.

Când l-a văzut pe tatăl său, Irinei i s-a luminat fața, l-a îmbrățișat și a plecat fericită alături de tatăl său, care a luat-o de umeri. Alături de Irinel s-au aflat și nașii Irinucăi, la fel de emoționați.

A plecat în 2018 doar o fetiță și s-a întors o domnișoară în toată regula. Irina îl va vizita pe tatăl său la azilul unde locuiește de ceva vreme, unde vor depăna amintiri și, cu siguranță, își vor face planuri de viitor.

Sursă foto: wowbiz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre