Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, într-un video ce a devenit viral pe TikTok. Serghei Mizil e de vină!

Irinel Columbeanu, într-un video ce a devenit viral pe TikTok. Serghei Mizil e de vină!
La sfârșitul lunii mai, prietenii i-au făcut o surpriză extraordinară lui Irinel Columbeanu: petrecere de ziua de naștere. Un video cu fostul milionar de la Izvorani face acum vâlvă pe Tik Tok.

La ziua sa de naștere, Irinel Columbeanu s-a bucurat ca un copil atunci când a primit un delicios tort. Într-un video devenit viral pe Tik Tok, fostul afacerist apare vizibil emoționat în fața deliciosului desert, parcă nu-i vine să creadă că lui i se întâmplă așa ceva.

Ce ținută a purtat Irinel la ziua de naștere

@sergheimizil

Hai sa fii sanatos, Irinele 🥃 #serghei #sergheiniculescumizil #sergheimizil #sergheimizl #sergheimizil💪👏 #irinelcolumbeanu #fyp

♬ La multi ani – Florin Salam

În timp ce Irinel Columbeanu nu avea cuvinte, prietenii prezenți la eveniment au scos telefoanele mobile și au filmat momentul. Serghei Mizil a postat acum totul pe Tik Tok, iar video-ul a devenit viral.

Irinel și-a serbat ziua de naștere pe 27 mai, la un restaurant cu ștaif din Otopeni și pentru un eveniment atât de important din viața lui s-a îmbrăcat ca în vremurile bune. Fostul soț al Monicăi Gabor a optat pentru o pereche de blugi și o cămașă roșie și a petrecut alături de Serghei Mizil, Ion Cassian, Adiță Voicu și alte persoane care nu l-au lăsat niciodată la greu.

Irinel a primit haine, parfumuri, dar și bani în plic

Irinel Columbeanu, la aniversarea celor 67 de ani

Fostul milionar a fost cadorisit cu haine și parfumuri, iar prietenii i-au pus și bani în plic, lucru care l-a bucura enorm. Pus pe șotii așa cum îl știe toată lumea, Serghei Mizil, prieten cu sărbătoritul din tinerețe, a încins atmosfera cu glume și bancuri, astfel încât toată lumea a uitat de probleme și s-a simțit foarte bine.

Mai sunt doar două zile și își va vedea fetița

Irinel e acum pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru venirea Irinei. Cu câteva zile în urmă, fostul milionar a declarat pentru Retetesivedete că urmează să-i facă o surpriză fetiței sale, dar nu a dezvăluit despre ce este vorba. Irina Columbeanu urmează să ajungă în România pe 14 iunie, fiind însoțită de mama ei, Ramona Gabor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre