Simona Ionescu / Redactor Șef

Dinu Maxer a dat vestea cea mare. S-a întâmplat la Veneția. Video

Dinu Maxer a dat vestea cea mare. S-a întâmplat la Veneția. Video
Dinu Maxer nu pierde vremea, iar când își pune ceva în gând, nu se lasă până când nu duce totul la bun sfârșit. La Veneția însă, artistul s-a întrecut pe sine.

După despărțirea de Deea Maxer, puțini sunt cei care au crezut că Dinu Maxer va iubi din nou cu atâta patimă. Dar noua sa iubită i-a vindecat sufletul, iar acum vedeta a dat vestea cea mare.

Dinu Maxer e îndrăgostit lulea. A găsit în partenera de viață tot ce și-a dorit și a făcut pasul cel mare. Cei doi au plecat la Veneția, iar acolo cântărețul i-a împlinit Magdei visul din copilărie: acela de a se plimba într-o gondolă alături de omul iubit. A fost cea mai frumoasă plimbare din viața tinerei, care a fost surprinsă și cu o cerere în căsătorie.

„Mamă, când voi fi mare, mi-aș dori foarte mult să fiu și eu cu iubirea vieții mele într-o gondolă”

„A doua excursie pe care am făcut-o împreună cu părinții mei a fost în Italia, mai multe orașe, dar în special Veneția. Și eu văzând atunci gondolierii și tinerii îndrăgostiți cum se sărută în gondolă am spus. Mamă, când voi fi eu mare, mi-aș dori foarte mult să fiu și eu cu iubirea vieții mele într-o gondolă și să plutesc așa, pe Grand Canare”, a povestit Magda.

„Dacă tot îți place atât de mult Veneția, hai să mai filmăm odată valsul nostru”

Părinții artistei au ajuns în Italia cu o săptămână înainte de fericitul eveniment împreună cu vărul artistei, „un violonist de excepție din Germania”. Și le-au lansat invitația și celor doi îndrăgostiți, care au acceptat, pentru Dinu fiind prima dată când punea piciorul în acel loc mirific.

Ca să nu dea de bănuit ce urma să se întâmple, Dinu i-a spus iubitei sale că „dacă tot îți place atât de mult Veneția, hai să mai filmăm odată valsul nostru. Adică piesa Jumătatea perfectă, pe care am lansat-o anul acesta. O piesă gândită cumva de a prelua de miri. Nu ne-am gândit că noi vom prelua această melodie în Veneția”. În același timp însă, a început complotul cu mama soacră.

„Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii, pe valurile vieții?”

,,A fost doar în doi complotul. Am întrebat-o care e locația perfectă. Din cauza căldurii era să mergem singuri pe gondolă, dar am insistat să meargă și părinții Magdei, inclusiv vărul ei. Am reușit până la urmă, am luat un circuit de aproape o oră și când ne apropiam de sfârșit, mama Magdei mă tot întreba: Când, când, că nu mai avem timp…

Și atunci i-am adresat întrebarea pe care am gândit-o două zile: Vrei să fim împreună în gondola iubirii pe valurile vieții?”, a povestit Dinu invitat la emisiunea lui Cristi Brancu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre