Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău jură că e un bărbat singur. Afaceristul și-a făcut planuri de viitor fără Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău jură că e un bărbat singur. Afaceristul și-a făcut planuri de viitor fără Bianca Drăgușanu
Între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu mai e nimic. Afaceristul a pus cărțile pe masă și a explicat că blonda e doar o amintire. Iată și cum sună viitorul pentru afacerist.

Fostul iubit al  Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău, a pus piciorul în prag. Nu o mai vrea înapoi pe fosta prezentatoare.

„Nu este adevărat”

Bădălău susține că nici nu se gândește la o împăcare, mai ales după ce s-a aflat că aceasta ar fi început o relație cu un celebru medic estetician, care a stat lângă ea și după ce și-a făcut intervenția chirurgicală pentru care a scos din buzunar 11.000 de euro. Pe de altă parte, Bădălău susține că nu are o relație cu nici o antrenoare de fitness, el fiind în acest moment un bărbat singur.

Gabi le-a spus reporterilor Xtra Night Show că nu e adevărată nici posibila sarcină despre care se vorbește. „Nu este adevărat. Ai mai auzit tu vreodată de o femeie care a rămas însărcinată din priviri? Nu există așa ceva”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show. Despre Gabi Bădălău s-a zvonit că, după ce ar fi fost refuzat de Andreea Ligia, s-ar fi reorientat către o colegă de-a acesteia.

Andreea Ligia, originară din Constanța, este antrenor de fitness și lucrează la una dintre sălile de lux din București. Un loc unde Bădălău ar fi mers cu Bianca Drăgușanu.

Andreea Ligia, antrenor personal. Sursă foto: GSP

„Singură nu înseamnă că sunt și disponibilă”

Sursele spun că lui Bădălău i-ar fi căzut cu tronc Andreea Ligia și pentru a se face plăcut i-ar fi oferit acesteia chiar și o mașină foarte scumpă, dar a fost refuzat. Antrenoarea s-a supărat când a fost asociată cu Bădălău și a mărturisit că nu vrea ca imaginea sa să fie afectată, pentru că nu are nici o legătură cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ea susține că este „singură, iar asta nu înseamnă că sunt și disponibilă”.

Cum sună viitorul pentru Gabi Bădălău

Bărbatul a mărturisit că trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută după despărțirea de Bianca Drăgușanu, dar pe viitor vrea să stea mai mult alături de copiii săi și să se ocupe de viața profesională. „Am avut o relație de trei ani, cu bune, cu rele și am nevoie de o perioadă de liniște, să îmi văd de viața mea, de proiectele mele, de copiii mei”, susține Gabi Bădălău.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre