Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău nu și-a dus băieții în vacanță la Paris, ci s-a dus să-i viziteze. Adevărul din spatele poveștii

Gabi Bădălău nu și-a dus băieții în vacanță la Paris, ci s-a dus să-i viziteze. Adevărul din spatele poveștii
După ani de scandaluri, părea că situația dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-a îmbunătățit, mai ales după ce au apărut fotografii cu cei doi alături de copii la Paris. Povestea e însă mult mai complicată.

După ce au fost văzuți împreună cu copiii la Paris, au apărut zvonuri că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu ar fi plecat împreună, în vacanță. Povestea e însă cu totul alta.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au petrecut vacanța de patru zile împreună, la Paris, alături de copii. Sătulă de atâtea discuții pe această temă, cântăreața a făcut lumină în această poveste și a mărturisit că fostul soț a venit în Franța doar pentru că a vrut să le facă o surpriză copiilor. Vedeta spune că a plecat la Paris alături de cei doi băieți și prietena sa de suflet, Cristina, dar în penultima zi de vacanță a venit și Bădălău.

Claudia Pătrășcanu: „Vacanța asta trebuia să fie de anul trecut”

 „Nu mi-am găsit iubirea în Paris, cum zice melodia. Dar am fost cu iubirile mele. În timpul ăsta, cât am fost eu plecată în Paris, au tot apărut pe aici discuții, pe TikTok, media, că aș fi plecat cu Gabi la Paris. Nu, vă spun că vacanța asta trebuia să fie de anul trecut, iar la Paris am plecat cu cei doi băieți ai mei și cu Cristina, prietena mea de suflet.

Iar la Paris, Gabi s-a gândit să le facă o surpriză copiilor noștri și a venit în penultima zi, în a treia zi. Deci noi am stat patru zile. Așa că nu mai fiți răutăcioși, unii dintre voi, nu toți, eu mai citesc mesajele voastre”, a spus Claudia pe contul de socializare.

Gabi Bădălău: „Între mine și Claudia nu a fost o poveste de iubire”

Bădălău, Claudia și copiii, la Paris

Dacă acum cei doi și-au făcut fotografii la Paris, în urmă cu puțină vreme, același Bădălău, invitat în podcastul lui Nasrin Ameri, a mărturisit că „între mine și Claudia nu a fost o poveste de iubire”. Fostul soț al cântăreței a spus cu subiect și predicat că atunci când a cunoscut-o pe Claudia nici măcar nu se gândea la căsătorie, dar își dorea copii.

Când a aflat că iubita sa este însărcinată, a fost împins de la spate să o ia de nevastă și s-a gândit că acest lucru îl  va maturiza. N-a fost deloc așa, iar Bădălău a spus-o răspicat că a înșelat-o pe Claudia cât a putut.

Bădălău i-a făcut plângere penală Claudiei

În luna mai, Gabi Bădălău s-a plâns că fosta soție nu-l lasă să-și vadă copii și că i-a spart adresele de e-mail. Motiv pentru care bărbatul a decis că trebuie să-i facă artistei o plângere penală. Cu toate acestea, iată că a mers la Paris după băieții lui, iar fosta nevastă i-a făcut fotografii, iar el a imortalizat-o pe ea. Toți par foarte fericiți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre