Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău, prins în clinciuri. Are probleme cu mama și cu judecătorii

Gabi Bădălău, prins în clinciuri. Are probleme cu mama și cu judecătorii
Când toată lumea credea că Gabi Bădălău își vede liniștit de povestea de iubire cu Bianca Drăgușanu, afaceristul a dat iar de probleme.

Familia Bădălău are din nou probleme. Gabi Bădălău vrea să-și facă dreptate cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu și ajunge din nou în fața instanței.

„Acum vreo șase luni, Claudia a început să-mi dea anumite mesaje vocale în care erau niște înregistrări cu mine, mama și tata”

Rodica Bădălău, mama lui Gabi Bădălău, nu vrea să îngroape securea războiului și a dat-o din nou în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Dacă anul trecut i-a deschis dosar penal, a venit acum rândul celui civil. Afaceristul spune că-și susține mama și ar fi luat această decizie pentru că e șantajat de fosta soție.

În plus, el afirmă că mama copiilor săi ar fi ascuns gadgeturi între hainele copiilor când au fost la el în vizită și a înregistrat discuții private din casa familiei. „Acum vreo șase luni, Claudia a început să-mi dea anumite mesaje vocale în care erau niște înregistrări cu mine, mama și tata, discuții private din casă. Ea mă amenința și șantaja cu acele înregistrări”, spune afaceristul.

„Le-a postat pe Facebook”

Bădălău menționează că fosta soție ar fi mers mai departe și, „după ce mi-a dat acele înregistrări, le-a postat pe Facebook și este de notorietate pentru că au fost preluate”. Bădălău precizează că a fost la poliție să spună ce s-a întâmplat și așteaptă să vadă care va fi verdictul, „ori să-i dea amendă penală, ori administrativă sau începerea urmăririi penale. Atât timp cât dosarul s-a dus în instanță înseamnă că domnii de acolo au avut niște probe concrete”, a declarat fostul soț al Claudiei Pătrășcanu într-o emisiune tv.

„Un an de zile m-a amenințat cu anumite mail-uri”

Gabi și Claudia, când formau o familie fericită

De asemenea, Bădălău spune că fosta soție „un an de zile m-a amenințat cu anumite mail-uri”, ba chiar a spart „mail-ul meu și pe al unei societăți la care sunt administrator. Mi-a dat niște date fiscale, date contabile.100% a fost ea”.

Iubitul Biancăi Drăgușanu s-a plâns că de cinci ani „mă refer și la copii, trăim într-un circ, într-un scandal aproape săptămânal. Eu am încercat toate variantele omenești doar de dragul copiilor. Nu pot sta cu mâinile în sân, cât ea mă amenință și șantajează”, a declarat Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău cere anularea unei sancțiuni contravenționale

A doua problemă a lui Bădălău se referă la o amendă contravențională pe care a primit-o din partea poliției. Afaceristul încearcă să scape basma curată și a deschis un proces în care cere anularea acesteia la Judecătoria Giurgiu, conform portalului de justiție consultat de Spynews.ro. Dar Bădălău mai are pe cap un lucru care nu-i dă pace, e vorba de un proces penal în care e acuzat de procurorii DNA că a dat mită unui primar, pentru un contract de rețea de alimentară cu apă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre