Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman cere măsuri dure pentru judecătoarea din cazul 2 Mai: „Femeia aia are probleme mari”

Oana Roman cere măsuri dure pentru judecătoarea din cazul 2 Mai: „Femeia aia are probleme mari”
Oana Roman a fost revoltată de atitudinea Ancuței Popoviciu, judecătoarea din cazul 2 Mai. Vedeta cere măsuri dure și imediate pentru judecătoarea care face gafe halucinante pe bandă rulantă.

Procesul  lui Vlad Pascu, acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive în urma accidentului cumplit din 2 Mai continuă. Focusul s-a mutat însă de câteva zile nu pe inculpat, ci pe judecătoarea Ancuța Popoviciu. Magistratul a șocat o țară întreagă prin gafele pe care le-a făcut în sala de judecată. Însăși Oana Roman a intervenit și cere măsuri dure pentru judecătoare. 

Comportamentul judecătoarei a șocat atât de tare, încât s-a cerut deja suspendarea acesteia. Judecătoarea din Mangalia are un comportament sfidător, iar părinții victimelor s-au plâns că aceasta pare să nu înțeleagă nimic din ce i se spune. Mama Robertei, tânăra omorâtă de Vlad Pascu, a povestit că a fost întrebată de Ancuța Popoviciu dacă a fost la înmormântarea fiicei ei 

Judecătoarea are un comportament halucinant 

„Pe mine m-a întrebat dacă am fost la înmormântare. Am rămas surprinsă, vă dați seama, să pui o astfel de întrebare unui părinte care-și înmormântează copilul. Mi se pare strigător la cer. Una se declara și alta se consemna, altceva făcea rezumat doamna procuror”, a declarat mama Robertei. 

Judecătoarea Ancuța Popoviciu are un comportament aberant, spun părinții victimelor

Probleme au fost și cu părinții lui Sebi Olariu, cealaltă victimă. Mama tânărului a fost întrebată dacă „s-a speriat” când a aflat că i-a murit fiul. 

Oana Roman, revoltată de gafele judecătoarei 

Oana Roman a urmărit și ea cazul și s-a arătat de-a dreptul revoltată de atitudinea judecătoarei, ba chiar cere măsuri dure. Fiica fostului premier a vorbit pe Instagram despre comportamentul halucinant al magistratului: „Măi oameni buni, am postat și aseară, întreb și acum, ce ne facem cu judecătoarea aia din cazul Pascu? 

Oana Roman s-a arătat revoltată de comportamentul judecătoarei din cazul 2 Mai
Foto: Instagram

Mie mi se pare ceva rău de tot, mi se pare că trebuie să ia mai multă lume atitudine, mi se pare că e inacceptabil ce se întâmplă, mi se pare că femeia aia are probleme mari, adică practic toată țara asta este șocată de cum alege să se comporte această judecătoare, ce întrebări pune, ce atitudine are în raport cu familiile victimelor, decedaților și răniților, este ceva inadmisibil, eu mă gândesc că trebuie să se continue în a se face scandal pe tema asta. Voi ce credeți?”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman cere expertiză psihiatrică 

Vedeta a transmis de asemenea că ar trebui ca judecătoarea să fie trimisă la o expertiză psihiatrică, ținând cont de comportamentul aberant de care dă dovadă: „Judecătoarea în cazul Pascu nu a fost suspendată, nici revocată și continuă să-și bată joc de părinții care și-au pierdut copiii. 

Oana Roman cere expertiză psihiatrică pentru judecătoarea Ancuța Popoviciu
Sursa foto: Instagram

Eu tind să cred că această judecătoare are serioase probleme psihice. Eu aș cere o expertiză psihiatrică. Voi ce credeți? Ce putem face? Cum reacționăm? Facem o petiție? Cerem ca CSM să ceară o evaluare psihiatrică? O țară întreagă este revoltată și totuși nu se ia nicio măsură”, a scris Oana Roman pe Instagram. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre