Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman l-a băgat în sperieți pe primarul din Tunari. S-a declanșat un război în online

Oana Roman l-a băgat în sperieți pe primarul din Tunari. S-a declanșat un război în online
Oana Roman este una din cele mai urmărite vedete din România. Absolventă de Sorbona, fiica fostului premier Petre Roman are mereu idei pertinente și nu se reține în a le face publice. Oana Roman a intrat frontal în campania electorală.

Oana Roman a intrat într-un mare circ cu primarul în exercițiu din comuna Tunari, care candidează pentru un nou mandat, dar și cu susținătorii lui. S-a declanșat un adevărat război în mediul online după ce Oana Roman l-a băgat în sperieți pe edilul Cristian Niculae, vedeta menționând, la un moment dat, că va candida la primărie. Ea a anunțat acest lucru acum un an, însă, așa cum mărturisește, a fost o simplă glumă. Văzând însă înverșunarea cu care e atacată, a decis să riposteze și face o promisiune care îi va fi greu de digerat actualului edil.

Oana Roman l-a băgat în sperieți pe primarul din Tunari

Oana Roman locuiește în comuna Tunari, județul Ilfov, împreună cu fiica sa și cățeaua lor dragă. Vedeta are o casă ce pare că se rotește după soare, însă, mărturisește ea, lucrurile nu sunt prea frumoase în restul comunei. Este și rațiunea pentru care, acum un an, a anunțat pe rețeaua de socializare că va candida ca independentă la primăria localității. A fost însă doar o glumă. Una pe care edilul Cristian Niculae se pare că a luat-o în serios, iar de teamă că vedeta își va depune oficial candidatura, comunitatea de susținători ai acestuia a intervenit frontal.

Se pare că Oana Roman l-a băgat în sperieți pe primarul din Tunari, Cristian Niculae, anunțând, în glumă, că va candida și ea (Facebook)

Ieri seara, Oana Roman a comunicat public că nu a avut niciodată gândul real de a candida, dar a oferit detalii și despre adevăratul război declanșat de gluma sa mai veche.

„M-au făcut urâtă, grasă, proastă, l-au făcut pe tata criminal”

„Ieri m-am luat de primarul din Tunari. A fost jale. Am scris o postare pe grupul de Tunari unde a ieșit un măcel, cel puțin așa e în mintea lor. Primarul a fost foarte speriat de faptul că, la mișto, efectiv o bătaie de joc, acum vreun an, am spus că o să candidez independent la primărie. Și, de atunci, stă ca pe ace, pentru că omul chiar m-a luat în serios, chiar a crezut că eu o să candidez la primărie. Probabil că s-a speriat foarte tare, s-a panicat rău.

De vreo două luni, a început lumea să mă întrebe pe stradă, dom’le, e adevărat că o să candidez la primărie? Vecinii m-au întrebat, m-au sunat niște băiețași, mai cunoscuți așa, de aici, de prin comună, să mă întrebe, dom’le, candidez? Le-am explicat că nu candidez și că efectiv am zis-o la mișto ca să-mi bat joc de el. (…) N-am nevoie să fiu primar într-o comună, sincer! Poate într-o comună pe Coasta de Azur, dar nu în Tunari, căci, sincer, am alte preocupări în viața asta”, a relatat Oana Roman.

Un adevărat un război în online a fost declanșat

Cu o zi înainte de debutul oficial al campaniei electorale, Oana Roman a făcut o postare pe grupul de Facebook al comunității din Tunari, de la care s-a declanșat un adevărat război online.

„Ieri am făcut o postare în care m-am luat de el că nu face nimic. În schimb, am zis, dom’le, da, nu  vreau să fiu primar, dar vreau să am un primar cum trebuie. Și o să îmi facă o plăcere maximă în această campanie electorală, în fiecare zi, să-i aduc aminte domnului primar cam ce bătaie de joc e pe aici prin comună, cel puțin în zona în care locuiesc eu”, mai relatează vedeta. Automat s-au activat toți postacii. A urmat un adevărat tsunami cu sute de comentarii, majoritatea agramate, în care a fost înjurată, după cum dezvăluie vedeta.

„M-au făcut urâtă, grasă, proastă, l-au făcut pe tata criminal. M-au făcut în toate felurile crezând că poate au să mă impresioneze sau că au să mă intimideze, lucru care nu s-a întâmplat. Doar m-am amuzat. (…) Am anduranță foarte mare la hate, pot să duc mai mult decât pot ei să dea. Mi se pare însă foarte tare că nucleul dur al fanilor domnului primar  sunt niște oameni care înjură, jignesc și scriu agramat. Are publicul pe care-l merită”, a continuat Oana Roman.

Cel mai tare a fost un mesaj pe care l-a primit de la o tânără care o ceartă și îi spune Oanei Roman că a jignit populația  din Tunari pentru că i-a făcut „băștinași”. În mintea ei acest termen e peiorativ.  Urmarea scandalului: Oana Roman a fost dată afară din grupul de Facebook al comunității Tunari.

Sursa foto / video: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre