Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman, despre cea mai grea noapte din viață. „Nu știam dacă voi supraviețui”

Oana Roman, despre cea mai grea noapte din viață. „Nu știam dacă voi supraviețui”
Anul acesta, între ziua ei și Paște, Oana Roman i-a făcut cadou iubitei sale fiice o excursie la Paris. Era tot ce își dorea puștoaica de ani buni. Și pentru că tatăl își face, de acum, vacanțele cu noua iubită, Oana a trebuit să se organizeze singură pentru surpriza de vis. Însă acesta nu a fost singurul eveniment major din ultima vreme.

Sunt 10 ani de când a venit pe lume Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei. În lunile ce au urmat nașterii, fiica fostului premier a trecut însă prin momente cumplite.

Marchează momentul în fiecare an

Oana Roman a intrat în Săptămâna patimilor cu gândul la cea mai grea noapte din viața ei. Atunci, își amintește vedeta, nu știa dacă va supraviețui. De 10 ani, data de 1 mai este specială pentru Oana Roman, pentru că este ziua în care i s-a dat o a doua șansă la viață. „O zi binecuvântată. O zi în care am putut face bine, în care am putut ajuta niște oameni. Am mulțumit pentru ca acum 10 ani am supraviețuit și am încercat să întorc înapoi binele primit. Fac asta mereu dar azi are însemnătate aparte”, a postat Oana Roman pe Instagram.

1 Mai 2014: cea mai grea noapte din viața Oanei Roman

1 Mai e ziua în care Oana Roman sărbătorește, de un deceniu, victoria vieții asupra morții. La propriu. „E ziua în care în 2014 am primit șansa la o noua viață și am înfrânt moartea. Ziua în care am trecut peste cea mai mare cumpănă vieții mele”, spune vedeta. În februarie 2014, Oana Roman a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă. Cu toate acestea, bucuria nașterii Isabelei a fost umbrită de complicații grave. La patru zile după cezariană, intervenția chirurgicală a Oanei a început să sângereze, semnalând un pericol iminent.

Oana Roman a supriviețuit unei încercări cumplite, acum 10 ani (Instagram)

Panicată, vedeta s-a prezentat la spital, iar situația a devenit critică, fiind la un pas de septicemie. Coșmarul abia începea. După operația inițială, s-a trezit de trei ori într-o baltă de sânge. Revenind la același medic pentru o a doua intervenție, după două zile de spitalizare, s-a externat. Medicul nu a contactat-o pentru a-i verifica starea. În timpul perioadei de recuperare, s-a dovedit că intervenise pentru operația inițială, deși aceasta nu se închisese complet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Au urmat alte intervenții medicale, infecția s-a instalat afectându-i Oanei Roman mușchiul peretelui abdominal și intestinul gros. În ciuda eforturilor, situația nu s-a ameliorat nici după a doua operație. Astfel, Oana s-a văzut nevoită să caute ajutor la un alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria, care a reușit să o salveze.

„Trăiesc și sunt recunoscătoare”

„Un doctor cu har, domnul Gabriel Mitulescu și echipa sa m-au operat aproape 8 ore și m-au salvat. A fost ziua în care am simțit protecția îngerilor păzitori care atunci cred ca au venit lângă mine pentru Isabela. Pentru ca ea sa aibă o mamă în viață care să o crească. Aveam un copil de 2 luni jumate care nu a rămas orfan. A fost Dumnezeu în mâinile unui doctor. Au fost apoi zile grele la reanimare și luni de recuperare. Au rămas sechele pe viață, dar trăiesc. Și sunt RECUNOSCĂTOARE!”, a dezvăluit Oana Roman într-o postare.

Ea spune că în urmă cu 10 ani a învățat cu adevărat să se bucure de viață și a înțeles ca nimic nu e mai important decât sănătatea. „Am învățat și o alta lecție de viață: lecția ca de fapt, suntem singuri pe Pământ și ca atunci când e cel mai greu suntem singuri și îl avem doar pe Dumnezeu. 5 zile la reanimare am așteptat sa mi vad părinții care nu au venit. Am învățat si lecția iertării. Nu am înțeles dar am avut puterea sa iert. Iubiți, iertați, faceți bine, bucurați-vă! Asta e și lecția acestor zile din Săptămâna Mare. Doamne ajuta!”, a continuat Oana Roman despre cea mai grea noapte din viața ei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre