Simona Ionescu / Redactor Șef

Oana Roman e noua fată de la Meteo! Surpriza vine de 1 Mai

Oana Roman e noua fată de la Meteo! Surpriza vine de 1 Mai
Data de 1 Mai este așteptată în fiecare an cu multe emoții. Calendaristic e momentul în care se deschide sezonul estival. În mod tradițional, oamenii muncii, petrec cu mici, bere și grătare pe oriunde au ocazia, iar tinerii se distrează la petreceri epice, pe litoral.

Anul acesta toată lumea se gândea la o super vacanță de 1 Mai și Paște, însă vremea de plajă se pare că trebuie amânată. Oana Roman e noua fată de la meteo care dă vestea. Fiica fostului premier le strică petrecăreților planurile de 1 Mai petrecut pe litoral. Vestea vedetei e de-a dreptul tragică pentru cei care  și-au făcut rezervări: va fi cam frig, vor fi nori, chiar și ploaie. „Și, cine mai pleacă la mare de 1 mai?”, a postat vedeta pe Instagram Story arătând cum, fix de Paște și de zilele libere de 1 Mai, vremea se strică pe litoral.

Oana Roman e ironică cu cei care plănuiau să facă plajă și să petreacă pe litoral de 1 Mai (Instagram)

Posibil vor fi per litoral de 1 mai Smiley, Gina și  celelalte vedete care au investit împreună în hotelul achiziționat în Vama Veche. Vremea rea le dă și lor peste cap marea deschidere, programată  exact în prima zi a sezonului estival.

Cum va fi vremea în minivacanța de Paște și 1 Mai

Directoarea generală a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a anunțat, luni, prognoza meteo ANM pentru minivacanța de Paşte 2024. Începând cu data de 1 Mai, ne așteaptă o perioadă caldă, cu temperaturi cuprinse între 17 și 24 – 25 de grade Celsius, pe întreg teritoriul țării, cu cele mai ridicate valori în regiunile extra-carpatice, în special în vest, sud-vest și sud. Putem spune că ne apropiem de temperaturile maxime specifice unei zile de vară, însă nu putem exclude posibilitatea unor averse slabe în cursul serii și al nopții, a declarat Mateescu, conform Agerpres.

Șefa ANM a anunțat cum va fi vremea la nivel național în zilele următoare

Conform reprezentantei ANM, ultima lună de primăvară va începe cu vreme predominant frumoasă, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică se vor înregistra temperaturi minime pozitive în întreaga țară. Astfel, vom avea între 10 și 12 grade Celsius în jumătatea sudică a țării, valori de până la 8 – 9 grade Celsius în jumătatea nordică, respectiv 11 – 12 grade Celsius în București, în prima zi a sărbătorilor pascale. De asemenea, duminica va aduce temperaturi cuprinse între 17 și 20 – 22 de grade Celsius, inclusiv în București, a adăugat șefa ANM.

În ceea ce privește precipitațiile, Elena Mateescu a menționat că, în București, „în special miercuri și joi, începând din orele serii, sunt posibile averse de scurtă durată, în cantități foarte mici”. Cât privește starea vremii pe litoral, Oana Roman e cea care a adus prima veștile mai puțin bune.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre