Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău, pus la locul lui. Instanța a decis ce se întâmplă cu copiii lui și ai Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău, pus la locul lui. Instanța a decis ce se întâmplă cu copiii lui și ai Claudiei Pătrășcanu
Instanța a luat o decizie categorică în ceea ce-i privește pe cei doi copii ai Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău a fost pus la punct și s-a stabilit clar că nu are dreptate, astfel că artista are undă verde să-și ducă planul mai departe.

Când părea că tensiunile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se apropie de sfârșit, scandalul a izbucnit din nou, după ce cântăreața a mers cu poliția acasă la fostul soț pentru a-și lua copiii, după ce acesta ar fi încălcat acordul de custodie. 

Cu toate că cei doi dețin în comun custodia celor doi băieți, Gabriel și Nicholas, când vine vorba de anumite decizii ajung mereu să se certe. Ultima situație de acest gen i-a făcut să ajungă din nou în instanță. 

Claudia Pătrășcanu vrea cu copiii la televizor, Bădălău se opune 

Mai precis, Bădălău nu este de acord ca cei doi copii să fie expuși la televizor, iar acest lucru o incomoda pe fosta soție, care își dorea să meargă cu ei la o emisiune de tip reality show. Astfel, Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul instanței pentru a obține o ordonanță președințială, care să îi permită să nu aștepte acordul tatălui. 

Claudia Pătrășcanu vrea să meargă la o emisiune de tip reality alături de cei doi copii

„Copiii mei au fost foarte expuși în scandalul ăsta și nu sunt de acord. E o atitudine pertinentă a mea de a nu vrea să-mi expun copiii. (…) Poate că filmările vor afecta timpul meu cu ei. Eu nu sunt de acord cu mediatizarea copiilor mei. Eu nu am nicio problemă, mi s-a luat de războaie. Una e să pui o poză și alta e să umble cu camera după ei”, și-a motivat Gabriel Bădălău refuzul. 

Claudia Pătrășcanu poate merge la emisiune, a decis instanța 

Cei doi au avut termen la Tribunalul din Constanța în procesul intentat de artistă pentru suplinirea acordului parental, iar Claudia Pătrășcanu a învins. Vestea a fost dată chiar de către avocatul vedetei, Adrian Cuculis. 

Instanța a decis că Bădălău nu are dreptate, astfel că fosta soție poate participa la emisiune alături de copii

Instanța i-a dat dreptate Claudiei și a decis că prezența copiilor în emisiune este permisă, suplinind consimțământul tatălui. Deși Gabriel Bădălău a declarat că nu dorește expunerea copiilor în public, motivându-și opoziția prin dorința de a-i proteja, Claudia a adus în fața instanței dovezi din rețelele sociale care arătau că aceștia apăreau deja în numeroase postări pe paginile unor persoane publice cu un număr mare de urmăritori, conform lui Cuculis. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri