Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu și-a pus băieții la treabă. A avut ajutor prețios de la „nora” harnică. Video

Claudia Pătrășcanu și-a pus băieții la treabă. A avut ajutor prețios de la „nora” harnică. Video
De când și-a recuperat băieții, Claudia Pătrășcanu e toată un zâmbet. I-a revenit pofta de viață și s-a apucat de curățenie, ajutată de unul dintre băieți, dar și de...  noră.

Veselie mare în curtea Claudiei Pătrășcanu. Vedeta a făcut curățenie în curte și s-a distrat alături de unul dintre băieți și simpatica… noră, Andra.

Îmbrăcat sport, fiul Claudiei a folosit mașina de tuns iarba, sub stricta supraveghere a mamei sale, care a avut grijă ca totul să se desfășoare așa cum scrie la carte. Mai mult, a învățat-o pe micuța Andra cum să curețe iarba de pe margine și a lăudat-o mamei sale pentru treaba bună pe care a făcut-o.

Claudia Pătrășcanu: „Am copii harnici”

„Acum am terminat treaba din curte, dar a meritat pentru că am avut ajutoare. Nora… Am muncit, dar ne-am și distrat. Am copii harnici, dar acum ne-a ajutat și o fetiță… (…) Bine că i-am prins. Începe școala și creștea iarba de 2 metri”, a scris Claudia Pătrășcanu pe contul de socializare.

Vedeta le-a dat lecții copiilor, arătându-le cum se face roata

După atâta muncă, a venit și momentul distracției. Pentru că nu mai e mult până la sărbătorile de iarnă, Claudia a început deja pregătirile și a învățat-o pe fetiță cum să cânte colinde.

De asemenea, cântăreața a avut grijă să se hârjonească prin iarba proaspăt tunsă cu băieții, apoi artista le-a demonstrat copiilor că are o mobilitate foarte bună și face roata perfect.

„Am înghițit și o muscă”

A existat însă și un moment neplăcut, când Claudia Pătrășcanu prinsă cu treaba n-a fost atentă și a înghițit o muscă. „La Asia Express se mănâncă toate insectele posibile. Acum, cu o musculiță imprevizibilă, e o nimica toată”, le-a spus artista copiilor, care s-au distrat când au auzit ce-a pățit.

După ce i-au venit copiii acasă, Claudia s-a liniștit, însă discuțiile cu Gabi Bădălău nu s-au încheiat încă. Deși instanța a stabilit domiciliul copiilor la mamă, acesta spune că celor mici le-ar fi mult mai bine să crească alături de el.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre