Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan se pregătește să devină soacră. Are și un mesaj pentru viitoarea noră și gineri. „Unul dintre ei m-a cunoscut”

Anamaria Prodan se pregătește să devină soacră. Are și un mesaj pentru viitoarea noră și gineri. „Unul dintre ei m-a cunoscut”
De când l-a cunoscut pe Ronald, Anamariei Prodan nu îi râde fața, ci și sufletul. Chiar dacă mai e lung drumul până să-și vadă băiatul la casa lui, are de pe acum un  mesaj pentru viitoarea noră.

Anamaria Prodan este acum o femeie fericită și împlinită. Cu Ronald lângă ea, ar putea muta și munții și se gândește și la momentul în care va deveni soacră mare. Ce mesaj are pentru viitoarea noră care va intra în casa ei.

„Dacă nu există respect, nu există dragoste”

„O să o ajut enorm, o să le cresc copiii. Abia aștept să am nepoți. Viitoarea mea noră trebuie să știe că voi fi cea mai cool soacră ever. Dar, dacă o singură dată o să-mi jignească băiatul, să-l înjure, să-l pună în situații penibile, dispare în secunda doi.

Pentru că în momentul în care doi oameni încep să-și arunce cu vorbe pe care niciodată nu le mai pot lua înapoi s-a terminat tot. Pentru că dacă  nu există respect, nu există dragoste. Și eu cred că respectul într-un cuplu moare în momentul în care ți-ai înjurat bărbatul sau soția”, i-a recunoscut Anamaria Prodan lui Giani Kiriță, în podcastul său.

„Unul dintre gineri m-a cunoscut”

Anamaria Prodan a pus piciorul în prag. Și are mesaj și pentru viitoarea noră și pentru potențialii gineri

Anamaria Prodan are un mesaj și pentru viitorii gineri și mărturisește că „unul m-a cunoscut așa… când a greșit”.

„Astăzi când mă vede vine fugind la mine și mă ia în brațe. Le-am explicat același lucru. Aceleași principii. Nu ai cum să stai cu fata mea dacă nu ești bărbat. Eu sunt și femeie și bărbat, pot să-mi cresc copiii și le-am dat tot ce a fost mai frumos. Dacă-ți eu îți dau ție o floare și tu mi-o arunci fără apă, în grădină, de ce ți-aș mai da-o? Ia-o încet pe drumul tău”, a mărturisit Anamaria Prodan în podcast-ul lui Giani Kiriță.

„Am vrut să fie cel mai mare gentleman pe care-l are mapamondul”

Impresara își adoră fetele, dar recunoaște că „atât de mult mi-am dorit un băiat, că aș fi fost în stare să fac mereu copii până ieșea băiat”. Iar Dumnezeu i-a dat cel mai frumos copil.

„De când era mic, am vrut să fie cel mai mare gentleman pe care-l are mapamondul. Să ducă flori la femei… se duc flori săptămânal acum, mă ustură buzunarul. De când era în burtică, i-am pus căștile cu Julio Iglesias. (…) Nu știu dacă are încă iubită… e o tentativă. Vorbește mai mult cu surorile acum, le cere sfaturi, la mama vine pe final, când nu merg treburile”, spune Anamaria.

Afacerista l-a învățat pe Bebeto că dacă nu-i mai place o femeie, să nu o mintă și să se despartă în cel mai frumos mod. „O scoți la masă, îi duci un buchet de flori și îi spui că până aici a mers și rămâneți prieteni”, a spus afacerista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre