Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău, despre afacerile lui: „Fac pe lună atâția bani cât să-mi permită să am tot ce-mi doresc”

Gabi Bădălău, despre afacerile lui: „Fac pe lună atâția bani cât să-mi permită să am tot ce-mi doresc”
Aruncă cu banii în cluburi, schimbă femeile des, e băgat și într-un dosar de corupție, dar susține că e un băiat muncitor, care nu și-a făcut niciodată familia de râs. Gabi Bădălău, fiul fostului politician Niculae Bădălău, a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări”. A recunoscut de câte ori a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu, dar a vorbit și despre afaceri, despre copii și divorțul lui.

Gabi Bădălău a fost și va rămâne o persoană controversată, cunoscută mai ales prin prisma relațiilor amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului. Fiul politicianului Niculae Bădălău a povestit câți bani îi oferă fostei soții, Claudia Pătrășcanu pentru creșterea copiilor. Dar și de câte ori a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău, despre afacerile lui. Cât câștigă pe lună

Băiat de bani gata, așa cum îl numesc unii, Gabi Bădălău spune că, dincolo de această imagine i-a plăcut școala.

„Am terminat școala generală în Giurgiu, apoi Tudor Vianu 8-12, am terminat Facultatea de Drept, am Master în științe politice. Da, mi-a plăcut școala. Din păcate, școala mea nu are treabă cu businessul pe care îl am”, i-a recunoscut Bădălău lui Denise Rifai.

Acționar în afacerile tatălui său, Bădălău e mândru că „ofer locuri de muncă, că suntem cu dările la zi, cu salariile la zi”.

Câți bani câștigă Gabi Bădălău, tânărul care își permite să arunce cu banii în cluburi și să le facă iubitelor cadouri fabuloase? „Fac pe lună atâția bani cât să-mi permită să am tot ce-mi doresc pentru familia mea, cât să avem un trai peste mediu”, a relatat acesta.

Bădălău, despre copii: „Nici o instanță nu a stabilit pensia alimentară”

Gabi Bădălău, un bărbat asumat

De cinci ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu au îngropat securea războiului, dar bărbatul susține cu tărie că poate fi acuzat de foarte multe lucruri, dar niciodată că nu a avut grijă de bunăstarea copiilor săi.

„Nici o instanță nu a stabilit pensia alimentară. Inițial s-a decis o pensie, Claudia a făcut recurs și ne judecăm și acum. În toți acești cinci ani, eu m-am ocupat exclusiv de creșterea copiilor, din punct de vedere financiar. Eu plătesc școală, vacanță, haine, tot ce ține de educația lor.

Claudiei îi ofer foarte mulți bani pentru copii. De asta am și depus la instanță extrasele și facturile de la școală. Eu pot să fiu acuzat de foarte multe lucruri, dar nu că nu mă ocup de copiii mei”, a spus răspicat Gabi Bădălău.

Despre Bianca Drăgușanu: „Avem o relație tensionată, frumoasă, aprinsă, cu bune și rele”

Cât privește relația cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a recunoscut că a înșelat-o… de câteva ori.

„Nu e nici un secret, avem o relație tensionată, frumoasă, aprinsă, cu bune și rele. Ea e una dintre cele mai mediatizate persoane, mă duce și pe mine să fiu în lumina reflectoarelor.

Ne certăm, ne împăcăm… Am călcat strâmb de câteva ori, nu știu să spun de câte ori”, a recunoscut Bădălău. Dar a lăsat în coadă de pește dacă în acest moment cei doi mai trăiesc sau nu o poveste de iubire…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre