După ce s-au căsătorit religios la biserica sfântul Visarion din București, Ianis Hagi și Elena Tănase și invitații au mers să petreacă la Palatul Știrbey. 700 de persoane le-au fost alături, iar banii strânși după nuntă a depășit orice așteptări.
Locație de vis, aranjamente ca la Hollywood, ținute fabuloase, preparate culinare de top. Invitații, de la oameni de afaceri la milionari, nu s-au uitat deloc la bani pentru darul de nuntă al lui Ianis și Elenei. Iar la final, când s-a tras linie, se pare că acesta a fost cu adevărat fabulos: 500.000 de euro.
În familie și între prieteni nu se face profit, deci cât am luat am dat
Cel care a făcut calculele a fost realizatorul tv de emisiuni economice, expert în economie Iancu Guda, invitat și el la nuntă. Se pare că tacâmul ar fi fost în jur de 500 de euro, însă invitații și familia au oferit sume mai mari, conform informațiilor acestuia.
În altă ordine de idei, Iancu Guda a spus și că familiile celor doi au avut cheltuieli mari și cu organizarea evenimentului. Așa, că raportând costurile și beneficiile, a existat un echilibru. Printre invitații care au venit la nunta lui Ianis s-au numărat Gică Popescu, Gigi Becali, Mircea Geoană și Simona Halep.
Guda: „Familia Hagi a venit la noi, ne-a bucurat cu un dar important, iar noi am răspuns în oglindă”
„Nu pot să spun și să fiu indiscret, dar știu că sunt costuri totale calculat per persoană foarte mari. Pe majoritatea celor de acolo îi știu și aveau o situație financiară foarte bună, dar nu toată lumea își permitea să acopere nu doar meniul, organizarea și formația.
Nu e vina, responsabilitatea invitatului că ai făcut tu o nuntă care te costă mai mult de 500 de euro de persoană. Cum am gândit-o eu? Familia Hagi a venit la noi, ne-a bucurat cu un dar important, iar noi am răspuns în oglindă.
În familie și între prieteni nu se face profit, deci cât am luat am dat, ca să nu fie problemă de impozit. Deci, am ieșit pe zero”, a spus Iancu Guda, la Digi FM, despre nunta lui Ianis Hagi.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook