Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău reacționează în scandalul cu fosta soție. Acuzații grave legate de băieții lor

Gabi Bădălău reacționează în scandalul cu fosta soție. Acuzații grave legate de băieții lor
O vreme a părut că tensiunile dintre foștii soți, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au aplanat. Părea că au găsit calea de mijloc pentru a le oferi copiilor lor liniște în ambele case. Până ieri așa a fost.

Duminică seara, Gabi Bădălău nu a mai suportat reacțiile publice împotriva lui și nici faptul că s-a ales, spune el, nejustificat, cu dosar deschis de poliție pe numele lui. El a dat o replica în scandalul zilei. Gabi Bădălău intervine față de acuzațiile aduse de fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, și spune ce se întâmplă, de fapt, cu copiii lor.

Fosta membră a trupei Sexxy, Claudia Pătrăşcanu (45 de ani) s-a căsătorit cu fiul fostului senator Niculae Bădălău, Gabi Bădălău (39 de ani) în 2016. Erau logodiți de doi ani deja, cererea și inelul aferent venind după numai cinci luni de relație. După trei ani de căsnicie, cântăreața a anunțat că divorțează. Au urmat ani e procese, pentru custodia copiilor. Cei doi foști soți au împreună doi băieți, Gabriel și Nicolas. Băieții au 9, respectiv 7 ani.

Bădălău s-a ales, duminică, cu dosar penal

Duminică, Gabi Bădălău s-a ales cu un dosar penal deschis pe numele lui, după ce fosta soție a sunat la 112 și a reclamat faptul că nu îl găsește pe acesta și că nu își poate recupera fiii care petrecuseră o vacanță de 2 săptămâni cu tatăl.

„Bădălău Radu Gabriel a contactat-o telefonic pe fosta soție, prin intermediul copiilor, căreia i-a precizat că se află cu cei doi minori în parcul Herăstrău, comunicându-i faptul că aceștia nu vor să meargă acasă. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului, faptă prevăzută de art. 379, alin. 1 din CP”, au comunicat poliţiştii.

Claudia Pătrășcanu, scandal cu poliția

„De la ora 12.30, împreună cu un echipaj de Poliție din Voluntari… încercăm să recuperăm copiii, dar fără nicio reușită. Nici cele 3 echipaje de Poliție 112 n-au reușit să-l convingă să-mi aducă copiii. A plecat în trombă de la domiciliul din Pipera, prin tot Bucureștiul, numai să nu-mi pot lua copiii acasă, pe timpul meu legal”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale, mai devreme, în cursul zilei de azi, extrem de revoltată.

Claudia Pătrșcanu a sunat duminică la 112 și a cerut sprijin să își recupereze copiii de la tatăl lor (Instagram)

Cei doi foști soți se certau deja de câteva zile pe tema întoarcerii copiilor acasă la mama. Fiecare din părinți are propria versiune. Artista spune că fostul soț nu voia să îi dea copiii înapoi. Pe de cealaltă parte, Gabi Bădălău susține că, de fapt, copiii voiau să mai petreacă timp cu el. Mai exact, își doreau să rămână la el acasă o zi în plus față de programul stabilit.

Tpate acestea se întâmplă după ce, la începutul lunii iulie, foștii soți sau reunit la Paris, cu băieții lor, oferindu-le celor doi câteva zile de „normalitate”.

Gabi Bădălău reacționează în scandalul cu fosta soție

Gabi Bădălău și-a prezentat propria versiune asupra scandalului zilei, pe rețelele sociale. El a punctat faptul că nu a fost vorba decât ca fiii lui și ai Claudiei Pătrășcanu, Gabriel și Nicolas, să mai rămână la el 24 de ore în plus față de programul stabilit prin hotărâre judecătorească. El susține că în cele 14 zile cât a durat vacanța lor, băieții au vorbit cu mama lor constant. Și că tot ei i-ar fi spus mamei că doresc să mai rămână la el o zi în plus.

Gabi Bădălău și-a prezentat propria versiune în scandalul zilei, punctual, pe Instagram story

În final, Bădălău a anunțat și când îi va duce pe micuți acasă la mama lor. Așa cum știați, în urma divorțului și a procesului de custodie, domiciliul copiilor a fost stabilit acasă la mama, în județul Constanța. Instanța a stabilit și numărul de zile pe care micuții îl pot petrece cu tatăl lor. În vacanța din iulie, ei au fost duși de tatăl lor și în excursie la Monaco. În ultimele două săptămâni, au fost inclusiv la  Muzeul de Artă Imersivă din București.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre