Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu dau ultimii bani pe avocați. Lațul s-a strâns din ce în ce mai mult

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu dau ultimii bani pe avocați. Lațul s-a strâns din ce în ce mai mult
Vremuri grele pentru familia Bădălău. După problemele pe care le are Nicolae Bădălău cu justiția, și fiul său, Gabi, a intrat în belele.

Iubitul Biancăi Drăgușanu e acum acuzat de dare de mită și a fost pus sub control judiciar de DNA pentru o perioadă de 60 de zile.

Nici n-a apucat bine să respire după ce tatăl său a ieșit din închisoare, că au năpădit problemele peste Gabi Bădălău. După ce procurorii DNA au decis că trebuie cercetat pentru dare de mită, juniorul fostului șef de la Curtea de Conturi a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 22 martie 2023. Se pare că cercetarea lui Gabi Bădălău are legătură cu dosarul tatălui său, după datele din comunicatul DNA.

Ce spun oamenii legii

Conform referatului anchetatorilor, „în contextul derulării unui contract încheiat de primăria unei comune cu o asociere de firme (din care făcea parte și societatea administrată de inculpat), ce avea ca obiect „Înființare rețea de alimentare cu apă în satele …, comuna …, județul Giurgiu”, în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit, prin intermediar, primarului comunei respective un procentaj de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului.

„Prima tranșă din suma promisă inițial”

Pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme. În scopul menționat mai sus, la data de 25 noiembrie 2022, prin același intermediar, i-ar fi fost remisă primarului suma de 35.000 lei, reprezentând o primă tranșă din suma promisă inițial”, spun procurorii.

În cele două luni cât se află sub control judiciar, Gabi Bădălău nu are voie să părăsească România decât dacă îi aprobă procurorul competent, să poarte și să folosească arme. Dacă nu va respecta obligațiile, controlul judiciar poate fi înlocuit cu arestul la domiciliu sau arestul preventiv.

Bianca Drăgușanu, la tribunal alături de Claudia Pătrășcanu

După ce și-au aruncat cu noroi, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu au ajuns la tribunal. Este al doilea termen în procesul pe care actuala iubită al lui Bădălău i l-a deschis fostei soții a acestuia pentru defăimare. A cerut și despăgubiri în valoare de 50.000 de euro. Surprinzător pentru toată lumea, cele două femei au apărut la tribunal îmbrăcate și coafate la fel.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, la tribunalul din Constanța

„Nimeni nu m-a arătat cu degetul, nimeni nu a vorbit urât cu nimeni”

„Nu vreau să mă repet. Care e problema, că noi suntem într-un post, postul mare al Paștelui. Vă imaginați, noi creștinii suntem într-un post, acest proces s-a deschis în post al Paștelui. Încă un proces s-a mai deschis într-un post. Nu are legătură și spune multe. Nu vreau să spun mai nimic, să fiu bună, să fiu pașnică.

De ce se pune presiune pe mine? De doi ani de zile, tot mi se adresează multe, am dreptul la replică. Dumneavoastră mă știți pe mine, din 1998, de când m-am lansat eu în cariera mea în muzică și mă gândeam că sunt 21-22 de ani și cunosc. Cunosc oameni din presă sau televiziune, am avut relații firești, nimeni nu m-a arătat cu degetul, nimeni nu a vorbit urât cu nimeni”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre