Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea a renunțat de tot la feminitate. Și-a dublat greutatea și trece tot mai rar pe la salon. Imagini dure

Gabriela Cristea a renunțat de tot la feminitate. Și-a dublat greutatea și trece tot mai rar pe la salon. Imagini dure
Pe vremuri Gabriela Cristea critica femeile care nu se îngrijesc, ba chiar a avut și câteva cuvinte de duh la adresa acestora. Acum însă, prezentatoarea este cea care a uitat să mai treacă pe la salon.

Gabriela Cristea s-a schimbat radical și nu mai e femeia de altădată. A uitat de vizitele la salon, s-a îngrășat și mai mult și pare de nerecunoscut.

Gabriela Cristea a ajuns de nerecunoscut

Gabriela Cristea, de nerecunoscut

Gabriela Cristea și-a pierdut feminitatea. Aceasta a apărut într-un video așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă. Cu fire albe la tâmple, purtând haine care nu o avantajează deloc și… mult mai pufoasă decât o știau fanii.

Gabriela Cristea a făcut reclamă unei firme de îmbrăcăminte, anunțându-și fanii că și-a comandat multe lucruri pe care abia așteaptă să le probeze.

Bunătăți pe bandă rulantă

Gabrielei Cristea îi este și foarte greu să țină kilogramele în frâu, date fiind bunătățile pe care le prepară pentru familia ei pe bandă rulantă. Ultima postare în acest sens a fost făcută sâmbătă, când le-a arătat fanilor ce preparate delicioase au ieșit din mâinile ei.

Pofticioasă rău: „ Aici avem carne de porcușor și aici avem de puiuț”

Gabriela Cristea s-a transformat în bucătăreasă

„Și așa arată carnea noastră la sfârșit. Aici avem carne de porcușor și aici avem de puiuț pentru fete și cine mai vrea. Lângă, am făcut o semi salată taboulleh, în sensul că nu am avut cușcuș, aici avem niște humus cu ceva picant și semințe de dovleac, dar și din cel simplu.

A făcut soacra mea niște cartofi prăjiți, aici am făcut niște tzatziki, mai avem niște măsline super bune și lipiile astea”, a fost mesajul Gabrielei Cristea. Astfel de mese bogate în calorii sunt des întâlnite în sânul familiei sale, după cum se poate observa în filmările postate de prezentatoare pe rețelele sociale.

Fanii o critică pentru că folosește prea multe filtre

Internauții au criticat fotografiile cu filtre ale Gabrielei Cristea: „Ți-ai făcut capul prea mic”

Totodată, urmăritorii Gabrielei au constat și subliniat că diferența dintre pozele postate de ea și realitate este uriașă. Chiar a primit numeroase sfaturi de la public să renunțe la editarea dramatică a fotografiilor. Aplicația folosită de ea nu pare a fi una dintre cele mai performante, din moment ce în unele poze apare cu capul anormal de mic.

„Oricum sunteți o persoană deosebită, de ce va filtrați chipul că sa păreti slabă? Fanii dv va văd la TV zilnic, contrastul vizual de la emisiuni cu cel de aici este clar”, a spus un internaut.

Un alt fan i-a recomandat Gabrielei să mai „taie din filtre că se vede rău tare de tot. La tv ai o gușă vizibilă tare, iar aici ești super slim”, a comentat internautul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri