Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Bătaie la salonul Oanei Marica. S-a lăsat cu plângere la poliție. Foto

Exclusiv. Bătaie la salonul Oanei Marica. S-a lăsat cu plângere la poliție. Foto
O angajată de la salonul Oanei Marica, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr., acuză că pe 14 august a fost zgâriată, bătută și aruncată din salon de vedetă. Tânăra a fost la poliție și a depus plângere.

După ce angajata și-a cerut drepturile bănești, Oana Marica a zgâriat-o și a sărit la bătaie. S-a lăsat cu plângere la poliție. Evenimentul neplăcut a avut loc ieri, 14 august.

Florentina Dumitru: „Ea a tras de mine să lucrez la salon

Florentina Dumitru a cunoscut-o pe Oana Marica când lucra la un alt salon de lux din zona Herăstrău. Mai precis locul unde obișnuia să-și facă manichiura chiar Anamaria Prodan, vedeta fiind mulțumită de serviciile tinerei.

„A tras mult de mine să vin la salonul ei, „Oana Marica Beauty Studio”, din strada Gafencu nr. 49”, ne-a spus tânăra. Cu un an în urmă, Florentina a acceptat să lucreze pentru Oana Marica, după o negociere precisă privind salariul lunar.

Tehnicianul în unghii a mărturisit că niciodată nu a lipsit de la muncă, i-a adus Oanei Marica foarte multă clientelă, dar lucrurile au luat-o pe un făgașul nedorit de angajată.

„Pe lângă faptul că nu mi-a dat banii, m-a pus să plătesc și o freză care era în salon dinainte să mă angajez eu acolo”

Semnele pe care Oana Marica i le-a făcut Florentinei Dumitru

„Motivul principal pentru care am decis să nu mai lucrez la salonul Oanei Marica a fost faptul că am o fetiță de doi ani și zece luni și nu am cu cine să o las. Am anunțat-o cu 30 de zile înainte, tocmai pentru a avea timp să-și găsească pe altcineva.

Ieri, am mers la serviciu să-mi iau salariul, însă nu a vrut să-mi dea banii care mi se cuvin pentru ultima lună de muncă. Mai mult, m-a pus să plătesc o freză, care era stricată de doi ani, adică dinainte ca eu să lucrez în acest salon”.

„S-a repezit la mine să mă bată, m-a zgâriat, m-a luat de mâini, m-a îmbrâncit”

„Când am auzit că nu-mi dă salariul, m-am supărat și am început să ne certăm. A țipat la mine, mi-a vorbit urât, mi-a spus să ies din salon. Cum să plec fără bani, când am doi copii de crescut? Eu nu mi-am bătut joc, eu am muncit. Când i-am spus că nu plec fără dreptul meu, s-a repezit la mine să mă bată, m-a zgâriat, m-a luat de mâini, m-a îmbrâncit”, ne-a povestit Florentina Dumitru, plângând.

Tehnicianul în unghii susține că la fel cum a procedat cu ea, Oana s-a comportat și „cu alți colegi de-ai mei. I-a pus să plătească lucruri pe care ei nu le-au stricat”. De asemenea, Florentina a declarat că Oana Marica nu și-a respectat de multe ori nici clientele, „care plătesc și apa pe care o beau atunci când vin la salon”.

Florentina Dumitru a făcut plângere la Secția 2 Poliție

Florentina Dumitru i-a făcut plângere penală Oanei Marica

Când a văzut că nu poate să o scoată la capăt cu Oana Marica, Florentina Dumitru a mers imediat la Secția 2 Poliție, unde a depus plângere împotriva vedetei. Oamenii legii au trimis-o și la Institutul de Medicină Legală, urmând să fie continuate cercetările.

„Vă rugăm să examinați din punct de vedere medico-legal pe numita Dumitru Florentina (…) care a reclamat la această subunitate de poliție faptul că la data de 14.08.2024, în jurul orei 17.00, în timp ce numita Dumitru Florentina se afla la salonul Oana Marica Studio SRL din municipiul București, strada Gafencu nr. 49, sector 1, București, aceasta a fost lovită cu palma în zona brațelor și zgâriată de către numita Oana Marica”, au spus polițiștii.  

Oana Marica spune că nu cunoaște „un asemenea angajat”

Contactată de noi, Oana Marica a mărturisit că la salonul său nu s-a întâmplat ieri nici un incident și nici nu-și amintește ca Dumitru Florentina să fi fost angajata ei. „Nu există așa ceva. Nu este angajata mea, nu cunosc. O fi fost vreo angajată veche. Astăzi este ziua mea”, ne-a spus Oana Marica. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre