Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea le spune fanilor ce să mănânce ca să slăbească. Doar la ea kilogramele nu se topesc

Gabriela Cristea le spune fanilor ce să mănânce ca să slăbească. Doar la ea kilogramele nu se topesc
Criticată de multă lume în ultima perioadă că a luat proporții, Gabriela Cristea le spune fanilor ce să mănânce ca să dea jos kilogramele în plus.

Gabriela Cristea spune că încearcă toate metodele ca să slăbească, dar kilogramele nu vor să plece. S-a gândit chiar să-și facă o operație de micșorare a stomacului, însă are o teamă.

„Pe un fond de organism extrem de slăbit, a făcut o complicație de era să moară”

Prezentatoarea a făcut un live pe contul său de socializare și le-a explicat fanilor, sincer, de ce nu e decisă să meargă la medic. „Mie mi-e frică. Cum facem cu frica asta? Am o prietenă foarte bună care și-a făcut o operație la stomac în urmă cu multă vreme și a luat din spital un stafilococ, ceva de genul acesta.

Și probabil pe un fond de organism extrem de slăbit, a făcut o complicație de era să moară. A avut șanse să trăiască 5%, ca să înțelegeți. 5% e…ce să mai…Și pe mine m-a speriat foarte mult”, a spus Gabriela Cristea.

„Ouăle, după părerea mea, ar trebui să stea în frigider, un aport foarte mare de proteine”

Gabriela Cristea se luptă cu kilogramele în plus. Sursă foto: captură video

Chiar dacă recunoaște că se răsfață cu ce e bun atunci când are poftă, Gabriela Cristea s-a decis ca în casa ei să se mănânce cât mai sănătos. Și a luat și primele măsuri: în timpul săptămânii toată familia să mănânce pui, pește sau vițel. Ceafa de porc va fi doar în week-end. „Încep cu ouăle.

Ouăle, după părerea mea, ar trebui să stea în frigider, un aport foarte mare de proteine. Proteina nu îngrașă. Dacă mâncați doar proteină, aveți șansă să și slăbiți, dar e mai complicat. Evident că avem nevoie și de un aport de fibre, carbohidrați, uneori ne-ar trebui și puțină grăsime. Un alt produs pe care ar trebui să îl aveți în frigider este kefirul, care este și foarte bun la gust și ajută la digestie”, a fost sfatul prezentatoarei.

„Mama adoptivă” a Gabrielei, „speriată” de kilogramele prezentatoarei

Îngrijorată de transformarea Gabrielei Cristea este și „mama adoptivă”, Paula Crăciunescu, care este foarte îngrijorată de schimbările prin care trece prezentatoarea. După o discuție cu fiica sa, aceasta spune că Gabriela suferă enorm că nu mai are talia de viespe, dar „mănâncă doar pe fugă și asta afectează metabolismul…”. În contrast cu această declarație, Gabriela postează deseori clipuri în care arată cum mănâncă diverse mâncăruri grele, dar și dulciuri precum cozonaci și prăjituri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre