Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea scoate trecutul la suprafață. Bruneta spune cum a reușit Marcel Toader să-i fure jumătate de milion de euro

Gabriela Cristea scoate trecutul la suprafață. Bruneta spune cum a reușit Marcel Toader să-i fure jumătate de milion de euro
E frumoasă, talentată și apreciată de toți românii, dar viața trăită de Gabriela Cristea n-a fost totdeauna lapte și miere.

A trecut prin situații foarte grele, a fost tratată așa cum nu a meritat, dar Gabriela Cristea a demonstrat că e o femeie puternică, pe care n-o poate pune nimic la pământ.

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, bruneta a pus cărțile pe masă și a vorbit despre lucruri dureroase din trecutul ei. A câștigat mulți bani din televiziune, dar a existat și un moment în care a pierdut tot. Indiferent cât de greu i-a fost, Gabriela Cristea a dat tot răul la o parte, s-a ridicat și a luat viața în piept.

„Suma reală a fost aproape dublă”

Perioada cea mai bună dar și cea mai obositoare din viața Gabrielei Cristea a fost când a început să prezinte primul show matrimonial din România. Era foarte bine plătită, dar atunci a pierdut și tot ce agonisise. „Nici nu știam câți bani aveam, am descoperit după ce i-am pierdut pe toți.

A trebuit să fac un calcul matematic și suma pe hârtie, pentru că așa a fost aproape dublă, suma dovedită, pentru care aveam hârtii doveditoare, a fost de 450.0000 de euro. Dar, după cum spuneam, suma reală a fost aproape dublă. (…) După divorț (n.n. de fostul soț, Marcel Toader), aveam 50 de lei în cont. Într-o lună de zile însă am reușit să mă redresez și să pot să-mi plătesc toate cheltuielile, să mă pot întreține, să pot să merg unde vreau.

„Așa e caracterul meu și asta e un dar de la Dumnezeu, pentru că sunt mulți care rămân acolo și nu mai pot ieși”

Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să-mi văd mai departe de viață. Așa e caracterul meu și asta e un dar de la Dumnezeu, pentru că sunt mulți care rămân acolo și nu mai pot ieși. (…) Eu nu aveam timp să mă uit în cont.

Mă trezeam la șapte dimineața, la opt eram deja la studio, iar seara terminam la opt, iar sâmbăta munceam de la 12.00 până după miezul nopții. Aveam timp doar duminică să mă odihnesc, era singura zi în care dormeam până mai târziu”, a povestit Gabriela.

Dezvăluire bombă! Ce a decis Gabriela Cristea

„În fiecare zi scotea cât era limita”

Unde s-au dus banii? ”Au fost scoși cash. În fiecare zi scoatea cât era limita. Așa am și putut să dovedesc. Ce a făcut cu ei nu știu, dar și la momentul ăsta eu cred că o parte din bani există undeva. Fizic, cash. Poate sunt în vreun seif, la o bancă și nimeni nu știe de ei. Eu nu am știut nimic de bani până în momentul în care fostul meu soț mi-a spus să plec. A venit și a zis să-mi fac bagajele și să plec.

„Și acum, când cineva îmi cere socoteala pentru un leu pe care-l câștig, mi se ridică părul în cap”

Povestea e mai amplă, aveam probleme cu tiroida, starea de sănătate se degradase, nu mă mai putem odihni, am zis că vreau să mă opresc, să-mi iau un an sabatic și el nu a fost de acord cu așa ceva. Și acum, când cineva îmi cere socoteala pentru un leu pe care-l câștig, mi se ridică părul în cap, am rămas cu niște sechele.

Dar am pus stop, nu mai pot, du-te tu și fă ceva. Atunci n-a mai avut ce să facă și, fiind obișnuit cu fluxul de cash, nu i-a convenit”, s-a destăinuit celebra prezentatoare.

„Nu mi-am luat și eu vreun economist”

Acum, banii vin, dar Gabriela recunoaște că e o mare cheltuitoare. „Din păcate, ăsta e adevărul și așa suntem toți din familie. Nu mi-am luat și eu vreun economist, care să țină cumva de bani. Mi-am luat un artist și el și mai puțin contabil decât mine”, a spus Gabriela Cristea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre