Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea și-a dus copilul la spital. Ce se întâmplă cu una dintre fetițele vedetei

Gabriela Cristea și-a dus copilul la spital. Ce se întâmplă cu una dintre fetițele vedetei
Gabriela Cristea e mereu alături de fanii săi și îi ține la curent cu orice lucru din viața sa. Iată prin ce episod neplăcut a trecut artista.

După ce Victoria, una dintre fetițele Gabrielei Cristea s-a simțit rău, vedeta a dus-o de urgență la spital.

Gabriela Cristea și-a dus copilul la spital. Ce se întâmplă cu una dintre fetițele vedetei

Recent, Gabriela Cristea le-a povestit fanilor prin ce a trecut cu micuța Victoria. După câteva episoade de vomă și indigestie, prezentatoarea a urcat-o în mașină și a plecat rapid la spital, unde medicii i-au administrat un tratament intravenos. Micuța a fost foarte curajoasă, iar mama a fost extrem de mândră de fetița ei.

„Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos”

”Am fost cu Victoria (n.r. la spital), care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos.

În altă ordine de idei, Victoria se simte super bine, a venit acasă. Încă e un pic apatică pentru că e slăbită, dar important e că am pus-o pe picioare și că se simte foarte bine”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

A pus la cale o nouă afacere

Recent, prezentatoarea a vorbit despre noul său proiect, o afacere intresantă al cărei director creativ este. „Este un business despre care nu vreau să vorbesc încă foarte mult. O să ieșim încetul cu încetul, sper să îl pot lansa undeva în luna noiembrie. Nu aș vrea să dau multe detalii, dar pot să vă spun că mă voi implica 100%.

Nu o să realizez eu cu mâna mea accesoriile și hainele pentru că mi-ar fi imposibil, o să fie făcute într-o fabrică. Ce pot să zic este că eu voi alege materialele și mă voi ocupa de partea de creație”, a fost tot ce a putut spune Gabriela Cristea despre noua ei afacere, pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre