Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Cristea trage ponoase după fostul soț. Marcel Toader a murit acum 2 ani

Gabriela Cristea trage ponoase după fostul soț. Marcel Toader a murit acum 2 ani
Gabriela Cristea trage ponoase după fostul soț, Marcel Toader. Fostul jucător de rugby era cotat ca un bogat om de afaceri, dar când a murit, în 2019, era falit. Chiar dacă azi are o familie fericită cu Tavi Clonda, trecutul nu îi dă pace Gabrielei Cristea.

Marcel Toader a atras femeile ca un magnet. Era arătos, fost sportiv de performanță, plus un om de afaceri de succes. Gabriela Cristea a fost și ea captivată de șarmul lui și a devenit soția lui, în 2008. A durat doar 5 ani, iar acum trage ponoasele.

Gabriela Cristea trage ponoase după fostul soț, Marcel Toader

Gabriela Cristea este o femeie fericită, alături de Tavi Clonda și copiii lor. Însă, trecutul nu îi dă pace. Fostul ei soț, omul de afaceri Marcel Toader, a murit în 2019, iar afacerile lui au fost în faliment.

Gabriela Cristea este chemată să predea cheile și actele automobilului său marca Volvo, înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader, fostul ei soț. În cazul în care nu există posibilitatea predării mașinii, Cristea va trebui să achite contravaloarea ei: 42.500 de euro.

Gabriela Cristea trage ponoase după fostul soț, Marcel Toader. Fostul jucător de rugby era cotat ca un bogat om de afaceri, dar când a murit, în 2019, era falit. Mașina Gabrielei Cristea era înregistrată pe firma lui, iar acum trebuie să o predea ori să achite 42.500 de euro.

Primul termen al procesului între Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader,  a avut loc la sfrșitul lunii martie. CU această ocazie cu care Judecătoria Sectorului 2, și-a declinat competența în favoarea Tribunalului București, datorită sumei mari puse în joc.

Gabriela Cristea nu s-a prezentat la proces și nici nu a depus întâmpinare, dar acum este chemată să predea cheile și actele mașinii de lux pe care  are de la fostul soț. Automobilul este înregistrat pe firmele fostlui soț.

Gabriela Cristea este chemată să predea cheile și actele automobilului său marca Volvo, înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader, fostul ei soț

Gabriela Cristea și Marcel Toader, mariaj cu năbădăi

Marcel Toader a murit în 2019, la 56 de ani, din cauza unui infarct. Decesul fostului sportiv a fost una surprinzătoare, mai ales că acesta era un tip în putere.

Gabriela Cristea a fost una dintre nevestele fostului sportiv. Acum,  are șanse mari să rămână fără mașină sau fără bani, în condițiile în care se confirmă faptul că automobilul aparține în acte firmei lui Marcel Toader.

Gabriela Cristea s-a judecat ani de zile cu firma fostul soț, pe care l-a acuzat că i-a umblat în conturi fără acordul ei și că i-a scos de acolo în jur de 400.000  de euro pe care i-a mutat în contul societății sale. Deși spunea că are dovezi în acest sens, vedeta nu și-a putut recupera banii pentru că societatea și-a declarat insolvența, iar procesul a fost suspendat.

Marcel Toader a murit în 2019, la 56 de ani, din cauza unui infarct. Decesul fostului sportiv a fost una cu adevărat surprinzătoare, mai ales că acesta era un tip în putere.

„Nu am mai ţinut legătura cu el şi nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu ştiu nimic. Condoleanţe familiei, altceva ce pot să spun!? Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărţit cu el… Nu o să merg la înmormântare“, a declarat Gabriela Cristea la câteva ore după ce s-a aflat că fostul ei soț a decedat.


Gabriela Cristea își face mereu unghiile singură, de la 14 ani. Acum cere ajutor, că e grav

Tavi Clonda, despre folclorista care i-a jignit soția: „E ca măgarul din poveste”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre