Simona Ionescu / Redactor Șef

Gabriela Oțil, dezvăluiri din intimitate. Ce mesaj a trimis soacra lui Dani Oțil

Gabriela Oțil, dezvăluiri din intimitate. Ce mesaj a trimis soacra lui Dani Oțil
Cu ceva timp în urmă, Gabriela Oțil a dezvăluit adevărul despre momentul în care Dani Oțil a reușit să o cucerească. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la așa ceva.

Gabriela Oțil a povestit că înainte de a-l cunoaște pe Dani, defila la emisiunea Prietenii de la ora 11.00, prezentată de Florin Ristei. Iar Dani Oțil s-a folosit de un anume dispozitiv pentru a o cuceri.

„L-am luat foarte bine, când nu mai suporta ce este în jur”

„Ce să vezi? La ora 11.00 dimineața, Dani ieșea din emisiune și atunci ne-am întâlnit. El a făcut primul pas. A venit și m-a curentat cu un dispozitiv pentru animale. Era în 2018. M-a curentat la propriu. L-am luat foarte bine, când nu mai suporta ce este în jur. Și atunci a decis că e momentul să se așeze”, a povestit vedeta într-un interviu pentru o publicație.

Despre ironia și sarcasmul lui Dani

Dani și Gabriela, vacanță în Marrakesh

Să fie Dani Oțil la fel de ironic și sarcastic și acasă, la fel ca la televizor? „Eu sunt Scorpion și sunt și moldoveancă, așa că… Dar îl las să fie bărbat”, a mai spus fotomodelul. Pe de altă parte, Gabriela spune că are grijă ca micuțul lor să fie cât mai mult timp înconjurat de bărbați, ținând cont de faptul că în casa lor sunt multe femei. Drept urmare, din proprie inițiativă, îl duce „la curse la tati”.

„Să vezi când o să se ducă la fete împreună”

Dacă Gabriela nu se bagă în treburile de băieți ale lui Dani Oțil și micuțul Tiago, se pare că soacra prezentatorului nu vede cu ochi prea buni acest lucru și a făcut și ceva predicții despre viitor. „Mesajul transmis de mama mea când eu i-am trimis poza cu Tiago pe motocicletă și i-am zis că s-au dus ca băieții în oraș.

Și mama mea mi-a spus: Să vezi când o să se ducă la fete împreună. Ce? (…) Mama n-a fost inițial de acord când i-am spus că mă întâlnesc cu Dani Oțil. Iar acum este mai întâi Dani, pe urmă eu.”, a mărturisit Gabriela.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre