Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil a dezvăluit problemele bărbatului de peste 40 de ani. A contemplat mult în baie

Dani Oțil a dezvăluit problemele bărbatului de peste 40 de ani. A contemplat mult în baie
Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori de emisiune de televiziune, iar dincolo de aceasta, tot ce face și spune e de mare interes pentru fanii lui. Recent, acesta a dezvăluit că a ajuns la telemele de meditație ale bărbaților trecuți prin viață. Veți fi uimiți.

Dani Oțil a uitat să mai iasă din baie, rămânând în contemplare. El a dezvăluit care sunt problemele bărbatului de peste 40 de ani. În vârstă de 43 de ani, Dani Oțil este acum soț și tată. El și partenera lui, Gabriela Prisăcariu, sunt, de mai bine de doi ani, părinții micului Tiago.

Viața de familist apasă greu pe umerii vedetei originare din Reșița și, după cum mărturisește, vine la pachet cu preocupări destul de casnice. Cei doi locuiesc într-o casă, în Corbeanca, iar amenajarea spațiului a fost făcută cu adevărat abia după mutarea soției acolo.

Dani Oțil a mers la curse de mașini în Finlanda, dar acolo l-au năpădit problemele (sursa: Instagram)

Casa lui Dani Oțil este parte dintr-un duplex pe care îl împarte cu colegul său de matinal, Răzvan Simion care, de altfel, l-a și convins să își investească banii în această locuință, într-un moment în care Dani se pregătea să își cumpere un avion mic și să plece în călătorie în juriul lumii.

Dani Oțil are acum problemele bărbatului de peste 40 de ani

Trecut de 40 de ani, căsătorit și tată, Dani Oțil nu mai are timp de astfel de idei. Își alimentează în continuare pasiunea pentru cursele de mașini, dar în rest are apucături cât se poate de „familiste”. Recent, el a dezvăluit, după vizita în Finlanda, că l-au năpădit „problemele bărbatului de peste 40 de ani”. El nu a mai ieșit din baie, rămas în contemplare legată de calitatea muncii unui instalator finlandez.

„De ieri mă gândesc cum au dat ăștia pantă la scurgerea asta! Astea sunt probleme de bărbat  de peste 40 de ani. Stăteam în cadă și numai asta vedeam. Bă, cum au dat pantă aici!”, a spus Dani Oțil într-o postare pe rețelele sociale în care a și filmat dedesubtul unei chiuvete. Merită să vizionați imaginile, vă vor stârni râsul!

Dani Oțil a lipsit zilele trecute din platoul emisiunii matinale pe care o prezintă alături de colegul său, Răzvan Simion. El a plecat tocmai în Finlanda pentru a participa la o cursă de mașini.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre