Simona Ionescu / Redactor Șef

Leguma minune care face bine femeilor de peste 40 de ani. Carmen Brumă arată cum o prepară

Leguma minune care face bine femeilor de peste 40 de ani. Carmen Brumă arată cum o prepară
Doar uitându-ne la cum arată Carmen Brumă, înțelegem de ce Mircea Badea are toate motivele să fie invidiat de bărbați și de femei deopotrivă. La 47 de ani, soția jurnalistului din trustul Antenelor este cu adevărat splendidă. Atentă la ce mănâncă acum cu atât mai mult decât înainte, având în vedere vârsta, vedeta a decis să ofere sfaturi practice și utile tuturor femeilor care sunt în situația ei.

Aflată la peri menopauză, Carmen Brumă le învață pe femeile trecute de 40 de ani ce să mănânce. Există, spune soția lui Mircea Badea, o adevărată leguma minune care nu îi lipsește din dietă și care le va fi de ajutor tuturor doamnelor care se pregătesc să treacă într-o nouă etapă a maturității vieții lor, cum e menopauza.

Carmen Brumă are o siluetă de invidiat, și și-o întreține cu exerciții fizice și o dietă adaptată. Ea le-a prezentat fanelor ei un nou exemplu de meniu sănătos: o salată cu ficăței de pui preparați la cuptor, alături de 7 – 8 feluri de legume, printre care și fenicul.

Targetul pentru orice femeie aflată în perioada de premenopauză  sau peri menopauză este să consume cât mai multe fibre, zilnic, ideal din 500 – 600 de grame de legume și fructe (pentru a exista diversitate), arată Carmen Brumă. Fibrele vor combate balonarea, unul din cele mai neplăcute fenomene cu care se confruntă femeile trecute de 40 de ani.

Leguma – minune din dieta lui Carmen Brumă: feniculul

Carmen Brumă a dezvăluit de ce preferă feniculul și de ce toate femeile ar trebui să îl includă în dieta lor. Feniculul este o legumă foarte aromată, este foarte bun pentru digestie, e ideal chiar, arată vedeta.

Feniculul este o legumă foarte aromată, ideală pentru a stimula digestia (Sursa foto: Pixabay)

„Are conținut foarte bun de magneziu, potasiu și vitamina K, o vitamină foarte importantă pentru sănătatea oaselor, subiect sensibil în cazul femeilor, când se apropie menopauza”, a mai punctat soția lui Mircea Badea.

Carmen Brumă, o apariție incitantă la 47 de ani

Carmen Brumă, soția  lui Mircea Badea și mama fiului acestuia este o adevărată apariție incitantă la aproape 50 de ani. Frumoasă, suplă, cu un corp antrenat constant și intensiv, aceasta arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani. Ea promovează un stil de viață sănătos, cu alimentație corectă și cu multe exerciții fizice  în program.

Frumoasa prezentatoare TV este cunoscută ca fiind adepta unui stil de viață sănătos. La finele anului trecut ea  a dezvăluit „rețeta secretă” cu care își astâmpără foamea, menținându-și totodată silueta și sănătatea. Ea combină alimente foarte hrănitoare cu unele pline de antioxidanți, pentru o masă sățioasă și sănătoasă. De exemplu, usturoiul, de care multă lume se ferește din cauza mirosului, e nelipsit din meniul soției lui Mircea Badea.

Sursa foto / video: Instagram, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre