Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea a întâmpinat mari probleme în noul rol din film. „A fost o presiune foarte mare”

George Burcea a întâmpinat mari probleme în noul rol din film. „A fost o presiune foarte mare”
În ultima perioadă, George Burcea pare schimbat total. S-a împăcat cu fosta soție, Andreea Bălan, are o relație frumoasă cu Viviana Sposub și a muncit enorm pentru noul rol. Actorul recunoaște că nu i-a fost deloc ușor.

George Burcea îl va interpreta pe Alexandru Ioan Cuza, domnitorul României, dar spune că a avut ceva probleme cu acest rol, iar presiunea a fost la ordinea zilei.

Să-l interpreteze pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza nu e deloc ușor pentru George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan va putea fi văzut în filmul „Noaptea lui Vlad”, care va debuta în cinematografele din România pe 7 iunie, alături de Daniel Nuță și Monica Bârlădeanu. Pentru a intra în rolul personajului, actorul spune că a muncit din greu, mărturisind că a avut parte de dificultăți și presiuni.

George Burcea: „A fost o presiune foarte mare”

George Burcea, în rolul lui Alexandru Ioan Cuza

„Confirm că va fi un film foarte bun și vă așteptăm în cinematografe! Nu a fost un proiect deloc ușor, pentru că toată echipa s-a adunat, am vorbit și am zis că trebuie să facem un film, dar când? Ieri! Totul a fost foarte rapid! Alexandru Ioan Cuza a fost un rol foarte important pentru mine. A fost o presiune foarte mare, pentru că nu foarte mulți actori l-au interpretat pe domnitor și a fost un pic de presiune.”, s-a destăinuit Burcea la Antena Stars.

„Tu ești personajul, tu dai viață personajului, nu el îți dă viață ție”

Filmul „Noaptea lui Vlad” promite să fie un mare succes, de aceea George Burcea a muncit mai mult ca niciodată, mai ales că timpul pentru repetiții a fost destul de scurt. „Am avut foarte multă muncă, foarte multe repetiții. Presiunea a fost foarte mare, pentru că era nevoie să fac o treabă foarte bună pentru rolul ăsta. Tu ești personajul, tu dai viață personajului, nu el îți dă viață ție”, a spus Burcea. Actorul speră că a reușit tot ce și-a propus și așteaptă cu sufletul la gură lansarea peliculei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre