Simona Ionescu / Redactor Șef

Răducioiu face dezvăluiri incredibile despre iubita care l-a înșelat. Giovanni Becali a avut un rol important în amantlâc

Răducioiu face dezvăluiri incredibile despre iubita care l-a înșelat. Giovanni Becali a avut un rol important în amantlâc
Fostul fotbalist Florin Răducioiu a făcut dezvăluiri incredibile despre iubita care l-a înșelat în anii ’90. Atacantul a povestit și rolul important pe care l-a avut Giovanni Becali în tot amantlâcul.

Florin Răducioiu, acum în vârstă de 54 de ani, considerat a fi unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei în anii ’90, a vorbit recent despre momentul în care a aflat că fusese înșelat de cea care era iubita lui la acea vreme, Eugenia Ștefan (devenită ulterior Janine Sârbu). De asemenea, fostul fotbalist a dezvăluit și ce legătură a avut Giovanni Becali în tot acest amantlâc. 

Se întâmpla la începutul anilor ’90, când Răducioiu ajunsese în seria A, iar Eugenia Ștefan era unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din România. Janine a fost prima dragoste a fostului fotbalist, însă despărțirea s-a produs brutal și cu scandal. 

Răducioiu s-a îndrăgostit pe loc de Janine 

„Am avut o aventură amoroasă cu o fată, care m-a bulversat foarte mult (n.r. Janine)… A fost prima mea dragoste, mi-a plăcut foarte mult de ea… Era superbă. Cu un an înainte, eu am fost invitat la Sala Palatului, la Miss România, unde am fost în juriu și acolo am văzut-o prima dată, dar de la distanță. A ieșit pe locul 2 parcă. Apoi am întâlnit-o întâmplător pe stradă, ea aștepta taxi-ul și de acolo a început nebunia. Ne auzeam pe fix, nu existau mobile.

Giovanni Becali a pus detectivi pe urma lui Janine și astfel a descoperit că îl înșela pe Răducioiu

Ea rămânea în țară, în România, venea când putea. Eram tânăr, mi-a plăcut foarte mult de ea și a fost și unul din motivele pentru care n-am reușit să mă exprim la cel mai bun nivel. Eram neliniștit, nu știam ce face, eram gelos…”, a povestit Răducioiu în cadrul unui podcast. 

Giovanni Becali a pus detectivi pe urmele lui Janine 

Răducioiu, fotbalist la Dinamo în acel moment, era protejat de Victor și Ioan Becali și niciunul nu avea încredere în tânăra Janine, mai ales că aceasta îl făcuse pe fotbalist să nu îi mai stea gândul la carieră. Totul atunci când Giovanni Becali a pus detectivi pe urma modelului și a aflat că fotbalistul era înșelat. 

Janine Sârbu a fost unul dintre cele mai celebre fotomodele ale anilor ’90 din România.
Foto: Facebook

„Nu eu am angajat detectivul, ci Giovani Becali și am descoperit că avea o relație… Eu simțisem asta. Apoi lucrurile au luat o turnură destul de dură. Eram acolo (n.r. când Giovani Becali a mers la Jeanine acasă). Eram afară, am rămas în mașină. Nu a fost chiar așa (n.r. că a intrat să-i taie hainele). Îi lăsam cardurile, aveam încredere, da… Eram puțin naiv”, a dezvăluit fostul fotbalist. 

Giovanni Becali i-a prins în fapt pe Eugenia Ștefan și amant 

„Eu îi mulțumesc enorm lui Giovanni Becali pentru că mi-a deschis ochii și mi-a zis: Florin, nu e pentru tine. Ești foarte tânăr, trebuie să-ți vezi de carieră. Și el a fost cel care a reușit să mă convingă prin fapte că nu era o femeie care mă putea ajuta în acel moment. A fost dureros, da și recunosc că mă afecta și pe teren”, a încheiat Răducioiu.

La un moment dat, Giovanni Becali a povestit cum i-a prins în fapt pe cei doi, datorită detectivului angajat: „”Am intrat în casă, peste ea, și i-am luat banii, că ea l-a tâlhărit pe Răducioiu. Dacă ai cheltuit vreo 250-300.000 (n.r. de dolari) și băiatul a prins-o, cu un detectiv, cu băiatul lui Voloșeniuc, Cătălin, care era guvernator la… (n.r. se referă la Vasile Voloșeniuc, președinte la Bancorex în anii 90)”. 

„Am recuperat niște bani din câți i-a dat Răducioiu” 

„Ne-am dus cu doi martori, frumos, am recuperat niște bani din câți i-a dat Răducioiu, am recuperat niște blănuri, dar blănurile le tăia de gelozie, cu cuțitul… Am prins-o în casa lui Cătălin ăsta, se ascunsese sus, la mansardă.

Janine alături de Adrian Sârbu
Foto: Facebook

Și băiatul lui Voloșeniuc, fiind copil atunci, la facultate, mi-a deschis ușa, am pus piciorul, i-am spus: `Stai, că nu suntem tâlhari, dar sunt cu Răducioiu, care vrea să își recupereze din pagubă`. `Păi, da, că Janine nu-i acasă…`,`Lasă, mă, că-i acasă, am văzut mașina parcată, că i-a luat-o Răducioiu`. Un Renault cu care am mers eu după aia, vreo lună, pe aici. Am intrat, am luat două foi cu indigo, Janine a scris: `Dau, de bunăvoie, cutare, cutare, dau, de bunăvoie, mașina lui Răducioiu`…Eram `avocat`, tată, cu patalamale, cu indigo…”, a declarat Giovanni Becali în urmă cu câțiva ani. 

Janine a fost căsătorită cu Adrian Sârbu 

Janine a fost ulterior căsătorită cu Adrian Sârbu, iar în timpul relației cu acesta a devenit creatoare de modă. Împreună au un copil. După ce a divorțat de mogulul media în urmă cu aproximativ 20 de ani, Janine, care are acum 52 de ani, s-a mutat în Franța. 

Acolo locuiește de altfel și acum, fiind implicată în continuare în zona artistică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre