Simona Ionescu / Redactor Șef

După ce a înșelat-o 11 ani, Alexandru Ciucu se laudă cu un buchet de flori dus soției Alina Sorescu

După ce a înșelat-o 11 ani, Alexandru Ciucu se laudă cu un buchet de flori dus soției Alina Sorescu
După ce a înșelat-o timp de 11 ani pe Alina Sorescu, Alexandru Ciucu se laudă acum cu un buchet de flori pe care i l-a dus. Acest lucru la doar câteva zile după ce fusese prins cu amanta Oana Vlădescu.

Săptămâna trecută s-a aflat că Alexandru Ciucu a înșelat-o pe Alina Sorescu timp de 11 ani. Ulterior, creatorul de modă s-a lăudat cu un buchet de flori oferit cântăreței. Amanta în cauză ar fi nimeni alta decât Oana Vlădescu, fostă co-prezentatoare a Marinei Almășan. 

Pe 19 aprilie, paparazzi l-au prins pe Alexandru Ciucu în compania brunetei. Oana Vlădescu și Alexandru Ciucu au petrecut noaptea împreună la casa din Pipera a creatorului, cea care până în 2022 a locuit și Alina Sorescu alături de cele fiice ale cuplului. A doua zi, bruneta a plecat să-și vadă de treburile sale. 

Alexandru Ciucu i-a luat flori soției Alina Sorescu 

La scurt timp după ce fusese prins cu amanta, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost nevoiți să facă pace temporar. Totul a fost de dragul fiicei lor, Raisa, care a împlinit 8 ani pe 20 Aprilie. Alexandru Ciucu nu a ratat ocazia de a se afișa ca un gentleman, în ciudat acuzațiilor aduse.

Alexandru Ciucu i-a dăruit flori Alinei Sorescu, după ce a fost prins cu amanta
Sursa foto: Captura Instagram

În loc sa comenteze ipostazele în care tocmai fusese prins cu amanta, furnizorul regal s-a lăudat cu florile oferite cadou de ziua Raisei. În video-ul postat de Alexandru Ciucu pe Instagram, se pot observa trei buchete de flori. Două dintre ele, mai mici, erau pentru fiicele creatorului. Ceea ce înseamnă că al treilea buchet, compus din flori roz, era pentru Alina Sorescu. 

De dragul aparențelor, Ciucu se laudă cu florile 

Și pentru că ocazia nu putea fi ratată, Ciucu nu a păstrat gestul pentru sine, ci s-a lăudat pe Instagram, cu mesaj și tot: „Florile aduc mereu bucurie. Azi, de ziua Raisei am dăruit din nou fetelor câte un buchet de flori. La mulți ani, scumpa mea!”, a scris Alexandru Ciucu pe Instagram.

Alexandru Ciucu tocmai ce fusese prins cu amanta, chiar înainte de ziua de naștere a fiice sale, Raisa

Din partea celei care încă îi este soție în acte însă nu s-a auzit nimic legat de flori, căci Alina Sorescu pare că a ignorat cu desăvârșire încercările lui Ciucu de a păstra aparențele. În schimb, aceasta a avut o reacție elocventă cu privire la imaginile dintre creatorul de modă și amanta: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, declara Alina Sorescu de ziua fiicei ei pentru presă. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre