Simona Ionescu / Redactor Șef

Giovanni Becali, de urgență la spital. Problemele sunt grave

Giovanni Becali, de urgență la spital. Problemele sunt grave
Veste tristă despre Giovanni Becali. Vărul lui Gigi Becali a fost internat de urgență în spital. Ce se întâmplă cu acesta.

Giovanni Becali trece prin momente cumplite. Sănătatea i-a jucat feste și familia l-a internat de urgență în spital.

Giovanni Becali, de urgență la spital. Problemele sunt grave

Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. Giovanni Becali a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală și urmează să fie operat cât mai repede cu putință. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, acesta va face o intervenție chirurgicală la splină. Acesta a acuzat dureri mari în acea zonă, iar medicii îi fac o splenectomie, să vadă despre ce este vorba.

Giovanni Becali a scăpat cu bine de coronavirus

La sfârșitul anului trecut, Giovanni Becali a fost infectat cu coronavirus, deși a evitat cât a putut de mult să ia contact cu alte persoane. „Astea-s urmările pandemiei. Sper că nu va mai continua mult. Aud că va ține până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu măști, trăim cu asta. E cea mai periculoasă răceală. Să-i zicem gripă. E foarte periculoasă”, a declarat acesta, potrivit Digi Sport.

S-a infectat la un bar

La început, acesta a spus că habar nu are de unde a luat boala, dar ulterior a realizat că s-a infectat la un bar unde a fost cu prietenii să vizioneze meciurile de fotbal. „Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă, poate la bar, când ne-am uitat la Norvegia – România…

Nu știu și nici nu mai contează… Sper să fiu ok cât mai repede din toate punctele de vedere. (…) „Ne-am infectat la bar, unde ne strângem cu neamurile, cu verii. Am luat toţi. Şi Victor, şi câţiva nepoţi, veri, numai Gigi nu a avut. Şi a umblat fără mască, fără nimic”, a spus Giovanni.

Gigi l-a ajutat cu toată medicamentația necesară

Bineînțeles că vărul Gigi a sărit imediat în ajutorul acestuia și i-a oferit tot ce a avut nevoie pentru a se vindeca, de la medicamentație la perfuzii.

„M-a ajutat vărul meu cu nişte medicamente, cu nişte perfuzii la el la clinică. Am crezut în ce mi-a spus el, doctorul mi-a permis. Am avut nişte frisoane, nu aveam nimic. Mi-am luat sânge şi am 90 la anticorpi, e foarte bine. Media e de 40-50, la mine e bine. Nu am trăit cu teamă”, a mai declarat atunci Giovanni.

Sursă foto: prosport, fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre