Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea le-a făcut o propunere ciudată fostei soții, Andreea Bălan și Vivianei, actuala iubită. Ce-o fi în mintea lui?

George Burcea le-a făcut o propunere ciudată fostei soții, Andreea Bălan și Vivianei, actuala iubită. Ce-o fi în mintea lui?
George Burcea a dat și prima declarație după ce a primit sentința de la instanță. Actorul se plânge că fosta soție nu-i dă pace.

George Burcea și Andreea Bălan nu vor să îngroape securea războiului. Colac peste pupăză, actorul trebuie să plătească pentru ce a făcut acum doi ani.

George Burcea le-a făcut o propunere ciudată fostei soții și actualei iubite. Ce-o fi în mintea lui?

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea a început acum doi ani, după ce actorul a fost prins că a condus sub influența drogurilor. Se pare că atunci cântăreața s-a săturat de tot și a depus actele de divorț. Burcea susține însă că el e curat ca lacrima acum, însă fosta soție nu se mai oprește din jigniri.

”Iar referitor la discuția cu drogurile, ea are toate analizele mele de doi ani încoace și sunt curate, dar din drogat nu mă scoate”, a povestit Gerge Burcea.

„Îmi dă mesaje că joc în filme datorită ei”

Pe de altă parte, George se plânge că Andreea îi reproșează că joacă în serialul produs de Netflix tot datorită ei. Și că succesul Vivianei are legătură tot cu cântăreața.

”Îmi dă mesaje că eu joc în filme doar datorită ei, că Viviana cântă și e în show doar datorită ei. I-am propus să facă ele două și un battle, pe live, la ce oră vrea, și la 3 dimineața”, a mărturisit actorul pentru Fanatik.

Face recurs

Cât privește sentința pe care a primit-o de la instanță, George va trebui să plătească o amendă penală care se ridică la valoare de 16.000 de lei. La care se adaugă și cheltuieli de judecată de 2100 de lei. În plus, el nu va mai avea voie să conducă timp de un an. Cum sentința nu e definitivă, George va face apel.

„Plătesc și 16.000 de lei, E mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare”

”Se va depune contestație. Va depune probabil și Parchetul un apel, vom face și noi același lucru, apoi se va da sentința definitivă.  Plătesc și 16.000 de lei, e mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare. Rămân cu perioada de probațiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, mă voi descurca”, a declarat actorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre