Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea, rivalul lui Liviu Vârciu. Ce au de împărțit cele două vedete

George Burcea, rivalul lui Liviu Vârciu. Ce au de împărțit cele două vedete
A apărut iar în prim-plan actorul George Burcea, după despărțirea de iubita sa Viviana Iosub. Fostul soț al Andreei Bălan face acum parte dintr-un nou proiect al Antenei 1, unde implicat e și Liviu Vârciu.

Ce legătură este între Liviu Vârciu și George Burcea? Veți vedea în serialul de comedie, „Bravo, tată”, care se difuzează în fiecare duminică de la ora 20.00. George Burcea întruchipează un personaj care în film este rivalul lui Mario, personajul interpretat de Liviu Vârciu.

Protagoniștii serialului sunt Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, cu bucurii și dureri ca orice părinte, dar care devin prieteni datorită grădiniței unde studiază copiii lor. George a vorbit despre acest proiect, mărturisind că la o filmare au fost și fetițele sale, care s-au bucurat enorm când i-au văzut pe Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu îmbrăcați în super eroi.

„Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală”

„Am primit cu bucurie propunerea de a juca în „Bravo, tată!”, pentru că este un serial care expune realitatea tăticilor și, automat, a familiilor din România. Cu siguranță, mulți tatici se vor regăsi în personajele noastre. Copiii leagă prietenii între părinți, de îndată ce fac primul pas către grădiniță sau școală. Automat, îți faci și tu, ca părinte, noi amici sau prieteni.

George Burcea, în serialul „Bravo, tată”. Sursă foto: instagram

„Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo”

Îmi plac proiectele în care joc alături de colegi actori pe care îi știu, iar din distribuție îi știam pe toți. Jucasem alături de ei și mi-a fost ușor să mă alătur poveștii și atmosferei de pe set. Într-o zi, am mers la filmare cu fetițele mele, iar Fodor, Vârciu, Pavel și Natanticu erau îmbrăcați în super eroi. Fetițele au început să țipe de bucurie, crezând că au venit animatorii și că este o petrecere acolo.

„Personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu”

A fost o experiență superbă, pentru că eram tăticul care trebuia să aibă grijă de copii și, în același timp, trebuia să-mi fac și meseria de actor. (…) Cred că personajul meu a fost unul dintre cele care l-au pus într-o ipostază stânjenitoare pe Mario, tăticul jucat de Liviu Vârciu. Care nu prea își dorește să se dezvolte prin Yoga, dar care este obligat să o facă, iar ce s-a întâmplat pe set veți afla doar urmărind serialul. Ăștia suntem, atâta putem!”, a declarat fostul soț al Andreei Bălan.

Filmările la serial au fost făcute înainte de a anunța George Burcea că va pleca în America pentru a-și continua cariera acolo.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre