Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea și Viviana Sposub lasă România în urmă. Andreei Bălan n-o să-i pice prea bine

George Burcea și Viviana Sposub lasă România în urmă. Andreei Bălan n-o să-i pice prea bine
Rolul din serialul Wednesday a fost schimbarea radicală pe care și-a dorit-o George Burcea. Acum trăiește cel mai frumos vis.

Cu câteva luni în urmă, George Burcea și Viviana Sposub au lăsat România deoparte și au plecat în America.

În țara tuturor posibilităților, a avut loc premiera filmului Wednesday, unde Burcea îl interpretează pe Lurch și cei doi sunt extrem de fericiți pentru viața pe care o trăiesc. Îndrăgostiții au stat o perioadă la New York, iar acum s-au mutat în Los Angeles.

„Lui George nu i-a plăcut, pentru că am prins iarna și era extrem de frig”

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.

„Mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă”

E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”, a declarat Viviana Sposub pe Instagram. Chiar dacă e departe de fiicele sale, George le duce dorul iar recent a venit în țară pentru a-și vedea copiii pe care-i adoră.

George Sposub o adoră pe mama Vivianei Sposub

George își adoră soacra

În februarie anul acesta, Viviana și-a serbat sora, iar George care a fost prezent s-a comportat exemplar și i-a arătat mamei soacre cât de mult o iubește. „Noi 3! Am sărbătorit-o pe Biuța care a împlinit 33 de ani, deși pare că abia a făcut douăzeci și un pic. La mulți ani, @bianca_sposub! La mulți ani, mami! La mulți ani nouă! Vă iubesc. (…)

Atât de tare mă bucur că George și mama au o relație atât de frumoasă. Mic secret: atunci când suntem plecați, el vorbește cu mama mai des decât o fac eu. Și își trimit mereu poze cu mâncarea pe care o gătește fiecare”, a spus Viviana, mândră de un asemenea bărbat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre