Simona Ionescu / Redactor Șef

George Clooney a dat din casă. Soția nu se pricepe la gătit. Ce i-a făcut Brad Pitt

George Clooney a dat din casă. Soția nu se pricepe la gătit. Ce i-a făcut Brad Pitt
În timp ce se afla pe covorul roșu pentru premiera filmului „The Boys in the Boat”, pe care George Clooney l-a regizat și produs, câștigătorul premiului Oscar i-a dat de gol pe Brad Pitt și soția sa.

Brad Pitt a fost acuzat că face „trucuri murdare”, dar n-a scăpat nici soția sa. George Clooney a glumit pe seama lipsei de pricepere în ale gătitului a acesteia.

„Ar fi bine să gătesc eu, altfel vom muri cu toții”

„Soția mea este una dintre marile avocate ale lumii. Ea se ocupă de ISIS și de toate aceste lucruri, dar ar fi bine ca eu să gătesc, altfel vom muri cu toții”, a declarat George Clooney reporterilor luni, 11 decembrie, la Los Angeles. Deși avocatul pentru drepturile omului nu va petrece timp în bucătărie în acest sezon de sărbători, George a dezvăluit că va pregăti „un mic curcan de Crăciun” pentru familia sa.

George Clooney e bucătarul casei

Dar „ea face curățenie”, a declarat bărbatul în vârstă de 62 de ani pentru Entertainment Tonight. Icoana hollywoodiană a recunoscut și că recent „a trebuit să se prezinte ca fiind soțul lui Amal Clooney”. Perechea a uimit la evenimentul plin de vedete, Amal, în vârstă de 45 de ani, purtând o rochie Versace galben aprins cu bretele subțiri, în timp ce actorul a purtat un costum negru și o cămașă de gală albastru marin.

Ce farse i-a făcut Brad pitt lui George Clooney

„Sunt trucuri murdare, murdare”

De asemenea, la premiera filmului, George Clooney a vorbit și despre experiența de a lucra alături de Brad Pitt. Acesta a povestit și ce farse i-a făcut fostul soț al Angelinei Jolie. „Pitt e un tip drăguț. Nu știu dacă l-ai văzut de aproape în ultima vreme. Nu arată prea bine, dar cu machiaj și efecte vizuale, reușim să-l salvăm. (…)

Poate că farsele mele durează o veșnicie, dar farsele lui te taie până la os. Chiar rănesc. Nu mai pot merge în orașul meu natal după ce mi-a făcut o farsă. Sunt trucuri murdare, murdare”, a spus actorul. La rândul său, Clooney a glumit, afirmând că „Pitt e un tip drăguț. Nu știu dacă l-ai văzut de aproape în ultima vreme. Nu arată prea bine, dar cu machiaj și efecte vizuale, reușim să-l salvăm”.

Sursă foto: okmagazine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre