Simona Ionescu / Redactor Șef

George Clooney vrea să facă două fane fericite. A impus condiții costisitoare, iar soția e de acord

George Clooney vrea să facă două fane fericite. A impus condiții costisitoare, iar soția e de acord
George Clooney s-a hotărât că vrea să facă două fane fericite, iar condițiile sunt costisitoare. Actorul a pus pe fapte mari, iar soția sa, Amal, a aprobat întregul plan.

Cu toate că are 63 de ani, George Clooney încă are puterea de a face să suspine nenumărate domnișoare din întreaga lume. Nici măcar faptul că este însurat și fericit cu Amal nu le-a pus pe fugă pe admiratoare. Profitând de faima pe care o are, Clooney s-a decis să facă două fane fericite. Iar costul este unul piperat, setat chiar cu aprobarea soției Amal. 

Astfel, George Clooney scoate la licitație o seară în New York alături de el pentru a sprijini o cauză caritabilă. Actorul de la Hollywood va oferi o ieșire în oraș în cadrul unui eveniment numit „O seară frumoasă cu George Clooney”, unde un câștigător va avea ocazia de a lua o „cină intimă” cu el pe 26 septembrie.

Clooney s-a scos la licitație pentru o cauză nobilă 

Actorul s-a scos la licitație pentru Fundația Clooney pentru Justiție. Câștigătorul licitației va avea ocazia să petreacă timp cu Clooney la „un cocktail privat înainte de cină”, unde vor putea „face fotografii și să se bucure de o cină privată, intimă, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri”.

Soția lui George Clooney, Amal, nu are nimic împotriva licitației

Fundația Clooney pentru Justiție este cunoscută pentru activitatea sa în apărarea drepturilor omului. Aceasta desfășoară diverse inițiative axate pe sprijinirea celor mai vulnerabile grupuri la nivel global, incluzând eforturi precum TrialWatch, Waging Justice for Women și The Docket. Misiunea sa se concentrează pe promovarea justiției pentru cei care au nevoie. 

Ce nu au voie să facă cei care câștigă cina cu Clooney 

Charitybuzz, organizatorul evenimentului, subliniază că această întâlnire este menită să fie o seară privată și respectuoasă. Participanții nu ar trebui să folosească această ocazie în scopuri de afaceri sau pentru networking.

Orice comportament inadecvat sau lipsit de respect ar putea duce la îndepărtarea invitatului de la cină. Evenimentul va fi restrâns, cu aproximativ 25 de persoane prezente.

Potrivit New York Post, licitația a început de la 10.000 de dolari și a ajuns la 31.000 de dolari. Scopul evenimentului este să strângă 60.000 de dolari pentru seara cu Clooney.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre