Simona Ionescu / Redactor Șef

George Simion și AUR și-au ales candidatul la Primăria Capitalei. Surpriză totală!

George Simion și AUR și-au ales candidatul la Primăria Capitalei. Surpriză totală!
Cu un an înainte de alegerile locale, partidele încep să își anunțe candidații. Fiecare grupare caută să desemneze personalități ale partidului, pentru a-și crește șansele de câștig.

Bucureștenii au parte de o surpriză totală din partea lui George Simion și AUR, care și-au ales candidatul la Primăria Capitalei. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) va anunța astăzi candidatul la Primăria Capitalei. Înaintea anunțului oficial, sursele Libertatea indică faptul că vestea va fi una surprinzătoare pentru toată lumea.

În timp ce bucureștenii se așteptau ca Alianța să desemneze o personalitate proeminentă din rândurile sale pentru funcția de primar al capitalei, cum ar fi, de exemplu, George Simion sau Claudiu Târziu, se pare că persoana desemnată să intre în cursă este Mihai Enache. Acesta a devenit cunoscut ca managerul de proiect al Caravanei Medicale AUR.

Mihai Enache, fostul director de investiții al Primăriei Sectorului 4, ar fi candidatul AUR pentru funcția de primar general al Capitalei (Sursa foto: Facebook)

Mihai Enache are 34 de ani și s-a născut în comuna Bucșani, din județul Dâmbovița.  El a absolvit Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA în anul 2010, și are un master în Administrație Publică și Dezvoltare Durabilă. În anul 2017, tânărul a absolvit și a doua facultate, cea de Drept, în cadrul Universității Nicolae Titulescu din București. El a lucrat, până în luna martie, în cadrul Primăriei Sectorului 4, funcția sa fiind aceea de director de investiții al instituției, arată presa.

George Simion și AUR și-au ales candidatul la Primăria Capitalei

Amintim declarația prim-vicepreședintelui AUR, Marius Lulea, care spunea că pentru primăria Capitalei, decizia partidului este de a alege „un candidat ce nu are notorietate politică, nu are un trecut politic în alte formațiuni”, dar care este membru implicat al partidului și cu experiență în gestionarea de proiecte importante.

Mihai Enache este căsătorit, soția sa fiind angajată la Camera Deputaților. Conform declarației de avere, el este asociat cu 100 de părți sociale la firma SC Sănătos și Fericit SRL, conduce o Skoda din 2017 și are o casă și un teren în localitatea natală.

Mihai Enache este foarte bine văzut de liderul AUR, George Simion. Într-o intervenție din data de 9 iulie, acesta le-a recomandat simpatizanților să îi rețină numele. „Mihai Enache – țineți minte numele lui. Toate felicitările pe care mi le-ați adresat mie pentru caravană i se cuvin lui. Un viitor primar de AUR!”, afirma George Simion.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre