Simona Ionescu / Redactor Șef

Georgiana Murgilă a plecat brusc de la Antena 3 unde realiza cu o colegă o emisiune mondenă. Cu ce televiziune a semnat

Georgiana Murgilă a plecat brusc de la Antena 3 unde realiza cu o colegă o emisiune mondenă. Cu ce televiziune a semnat
28 februarie 2022 a fost un moment important pentru Etno TV, pentru că s-a relansat ca post generalist. Ce vedete au intrat în rândurile prezentatorilor.

Schimbare importantă la ETNO TV, post de televiziune care a fost lansat de Silviu Prigoană în decembrie 1998.

Georgiana Murgilă a plecat brusc de la Antena 3 unde realiza cu o colegă o emisiune mondenă. Cu ce televiziune a semnat

Începând cu 4 februarie 2022, două prezentatoare cunoscute vor arăta tot ce știu să facă la ETNO TV. De la ora 20.00 o puteți urmări pe Dana Chera (fostă Dana Grecu),  care va modera emisiunea „Tainele minții”.

„O emisiune de început de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată publicului Etno TV. Este un proiect „100% despre suflet”, pe care Dana Chera l-a gândit de mai mulţi ani şi acum a venit timpul să-l lanseze“, așa cum se arată într-un comunicat. Vedeta a mărturisit că noua emisiune va vorbi despre cât de vulnerabili suntem și cum trebuie să ne gestionăm emoțiile.

„Emoţiile trebuie să fie exprimate, chiar dacă ele ne arată dezbrăcaţi. Şi atunci, Tainele minţii este emisiunea care se referă la vulnerabilităţile noastre, la cum putem face să ne fie mai bine, trăind şi ne-negând emoţiile noastre”, a mărturisit Dana Grecu. Primul invitat al emisiunii va fi marele artist Tudor Gherorghe.

Tot Dana Grecu este și cea care moderează şi Subiectul zilei, emisiunea locomotivă a postului Etno TV, de luni până joi, în intervalul orar 20.00 – 22.00.

Georgiana Murgilă va destinde telespectatorii cu o emisiune mondenă

În noua emisiune „Gura lumii”, care va fi difuzată între 21.00 – 23.00, Georgiana Murgilă și-a propus „să-şi destindă telespectatorii cu evenimente mondene, după o săptămână încărcată de griji. Invitaţii emisiunii vor fi ziarişti specializaţi, actori, cântăreţi de toate genurile, creatori de modă şi influenceri“.

Georgiana Murgilă a moderat alături de Ana Maria Bujor emisiunea „Show Blitz” ani buni, dar pe 28 ianuarie aceasta a decis că trebuie să pună punct colaborării. Anunțul a fost făcut de Ana Maria Bujor la finalul ultimei ediții. „Aceasta a fost ultima ediţie a emisiunii noastre. Vă spun adio!

A fost o onoare să lucrez cu Georgiana (Murgilă) şi cu toţi invitaţii. Vă mulţumesc tuturor!”, au fost cuvintele vedetei. Potrivit Evz, Georgiana nu mai vrut să facă parte din trustul Antena 3, iar Ana Maria Bujor nu a dorit să prezinte singură emisiunea.

Sursă foto: evz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre