Simona Secrier, în lacrimi la TV. Ce a emoționat-o pe fosta soție a regretatului Mihai Constantinescu

Simona Secrier, în lacrimi la TV. Ce a emoționat-o pe fosta soție a regretatului Mihai Constantinescu
Simona Secrier, cea care i-a fost alături până în ultima clipă regretatului cântăreț Mihai Constantinescu, a avut parte de un moment emoționant astăzi la matinalul TV, prezentat de Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău.

Fosta componentă a trupei Etno, Simona Secrier, este femeia care a fost alături de Mihai Constantinescu în ultimele clipe de viață. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani și s-au căsătorit, discret, în 2017: “Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu. 

Astăzi, pe 4 ianuarie, Mihai Constantinescu ar fi împlinit 75 de ani, iar cea care i-a fost iubită și parteneră încă și-l aduce aminte cu drag și se emoționează când vorbește despre el. Simona Secrier a mărturisit la emisiunea “Cu capu-n zori”, că și-a început ziua cu piesa “O dimineață în culori”, interpretata de soțul său.

“Gândul meu este zilnic la el”

Intrarea în platou a artistei a fost marcată de un moment emoționant, căci aceasta a cântat piesa “Iubire” în timp ce pe ecran au apărut poze cu ea și cântărețul, de pe vremea când cei doi erau fericiți împreună. Simona Secrier nu s-a putut abține și a vărsat câteva lacrimi la finalul cântecului, semn că dorul este extrem de puternic chiar și acum, la aproape 1 an și jumătate de la dispariția cântărețului. 

Artista a rememorat clipa în care l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu și de asemenea a mărturisit că încă îi este dor de cel pe care iubit cel mai mult: “Ne-am îndrăgostit printr-o foarte frumoasă prietenie la început, acum 25 de ani. Aveam 20 de ani. Gândul meu este zilnic la el, merg tot timpul să vorbesc cu el, este tot timpul în sufletul și-n gândul meu și-n tot ce fac eu.” 

Întrebată ce i-ar fi plăcut cântărețului să facă cei dragi astăzi, când el ar fi împlinit 75 de ani dacă trăia, Simona a povestit că lui Mihai Constantinescu nu îi placea să-și serbeze onomastica după 40 de ani, dar că mereu fugea din București: “După 40 de ani nu-și mai serba ziua, se alinta, dar îi placea să primească mesaje. De obicei plecam din București, voia să fugă din București de ziua lui. Toate zilele au fost speciale atâta timp cât eram împreună. I-ar fi plăcut să râdem astăzi de ziua lui”, a încheiat Simona Secrier. 

Doliu în muzică și fotbal. A murit autorul celei mai cântate melodii pe stadioane

Recomandarile noastre