Simona Ionescu / Redactor Șef

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo în vacanța de lux. Fanii speculează că cei doi s-au căsătorit în secret

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo în vacanța de lux. Fanii speculează că cei doi s-au căsătorit în secret
Georgina Rodriguez a profitat de împrejurimile tropicale în care se afla, făcând o baie în ocean. Aceasta părea să sugereze o logodnă cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Modelul în vârstă de 26 de ani se bucură în prezent de o vacanță luxoasă pe Riviera Franceză. Iubitul ei fotbalist se relaxează după al doilea sezon câștigător în Seria A cu italienii de la echipa Juventus.

Cuplul a profitat din plin de împrejurimile pitorești și s-au aventurat la o sesiune de înot. Frumoasa Georgina le-a arătat fanilor de pe Instagram un scurt videoclip în care se afla în ocean, unde și-a expus fizicul uimitor într-un bikini alb.

Georgina Rodriguez se relaxează în vacanța de lux

Cu ochelari de protecție care îi acopereau ochii, Georgina a sărit în apa cristalină cu o prietenă. Cea mai recentă apariție a ei vine după ce un mesaj criptic împărtășit duminică de model a sugerat că s-a logodit cu celebrul fotbalist portughez.

Cristiano Ronaldo își ascunde verigheta

Cuplul călătorește cu copiii la bordul unui yacht de 5,5 milioane de lire. Cei doi au distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care fotbalistul și-a acoperit degetul verighetei. Iubita acestuia a descris imaginea postată cu: „YESSS”.

Cuplul se află în vacanța extravagantă în familie cu fiica lor Alana Martina, Cristiano Ronaldo Jr și gemenii Eva și Mateo. Cristiano nu a dezvăluit niciodată public identitatea mamei lui Cristiano Jr și păstrează custodia deplină a fiului său cel mai mare. În 2017 Cristiano a devenit tatăl gemenilor Eva și Mateo, printr-o mamă surogat în Statele Unite. Cel mai mic copil al său, Alana, s-a născut pe 12 noiembrie 2017 și este fiica biologică a Georginei.

Dragoste la prima vedere

Cei doi s-au cunoscut în timp ce Georgina lucra ca asistentă în vânzări la un magazin Gucci din Madrid.

Anul trecut, Georgina a recunoscut că întâlnirea a fost „dragoste la prima vedere”. Aceasta a dezvăluit totul într-o discuție cu revista Elle din Italia.

„Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la Gucci, unde am lucrat ca asistentă în vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am văzut din nou la evenimentul unui alt brand. Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara mediului meu de muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”, declară Georgina Rodriguez.

Profesorii transformă băncile școlii în mici Jeep-uri pentru elevi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre