Simona Ionescu / Redactor Șef

Gérard Depardieu se confruntă cu noi acuzații de agresiune. Implicat este și fotograful celebrităților

Gérard Depardieu se confruntă cu noi acuzații de agresiune. Implicat este și fotograful celebrităților
După ce la finalul lunii Aprilie celebrul actor franceƶ a fost interogat de poliție timp de 8 ore în legătură cu acuzațiile de agresiune sexuală care i se aduc, acum Gérard Depardieu se confruntă cu noi probleme, iar implicat este și fotograful celebrităților, Rino Barillari.

Gérard Depardieu se confruntă cu noi acuzații de agresiune. Fotograful italian Rino Barillari a depus o plângere împotriva actorului francez, acuzându-l că l-a lovit de trei ori în față. Incidentul a avut loc marți, 21 mai, când Depardieu lua prânzul pe terasa celebrului Harry’s Bar din Roma, împreună cu Magda Vavrusova și alte două persoane.

Potrivit lui Barillari, cunoscut drept „regele paparazzilor” în cercurile de presă italiene, el a fotografiat grupul fără știrea lor, un gest care ar fi nemulțumit-o puternic pe partenera actorului, Magda Vavrusova. Începând de aici, versiunile celor implicați se contrazic. 

Barillari a fost transportat la spital, după ce Depardieu l-a lovit de 3 ori

Conform declarațiilor lui Rino Barillari, citat de „Il Messaggero” și CNN, Vavrusova a început să-l lovească, iar Depardieu i s-a alăturat rapid, lovindu-l cu pumnul în față de trei ori și adresându-i insulte la adresa italienilor. Rănit la arcadă, Barillari a fost transportat la spital cu ambulanța și a depus o plângere împotriva actorului.

Rino Barillari (stânga) și Oliver Stone
Foto: Wikipedia

Avocata Magdei Vavrusova, Delphine Meillet, a oferit însă o versiune diferită a incidentului. Potrivit acesteia, Barillari, cunoscut pentru metodele sale agresive, l-ar fi împins violent pe partenerul lui Depardieu. Meillet a spus agenției de știri că Vavrusova era și ea în spital, deși apelurile la Policlinico Umberto nu au confirmat-o ca pacientă. Meillet a mai spus că, de fapt, Depardieu a alergat să intervină după ce fotograful i-a atacat partenera și „a alunecat și a căzut peste el.”

Un alt fotograf confirmă povestea

Un purtător de cuvânt al poliției din Roma a declarat că au primit mai multe mărturii și că acum caută imagini de supraveghere ale zonei. Jurnalistul Gianni Riotta, martor la incident, a declarat că l-a văzut pe Depardieu lovindu-l pe Barillari înainte de sosirea carabinierilor. Ambulanța a sosit pentru a-l transporta pe Barillari la spital, iar Depardieu a părăsit locul într-o mașină pe Via Veneto.

Nu este singura acuzație cu care se confruntă Gérard Depardieu

„Arăta ca o scenă din anii ’60,” a comentat Riotta. Incidentul a atras atenția media și a amplificat controversele în jurul lui Gérard Depardieu, cunoscut pentru multiplele acuzații de agresiune sexuală și viol cu care se confruntă în Franța.

Depardieu se confruntă cu mai multe acuzații 

Întâlnirea lui Depardieu cu Barillari vine după ce biroul procurorului din Paris a declarat luna trecută că actorul francez – cunoscut pentru rolurile din filme precum „Green Card,” „The Man in the Iron Mask” și „Life of Pi” – va fi judecat în octombrie pentru acuzații de agresiune sexuală despre care se spune că au avut loc în timpul filmărilor la „Les Volets Verts” în 2021.

Actorul este de asemenea investigat oficial sub suspiciunea de viol și agresiune sexuală, presupus comise în august 2018 împotriva actriței Charlotte Arnould, a spus biroul procurorului. Actorul francez a negat toate acuzațiile de viol și agresiune sexuală. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre