Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă un scandal în showbiz. Actor de Oscar, acuzat oficial de agresiune sexuală

Încă un scandal în showbiz. Actor de Oscar, acuzat oficial de agresiune sexuală
Numele vedetei a fost vehiculat de câteva săptămâni, însă acum aflăm că o plângere oficială a fost depusă. Celebrul actor, premiat cu Oscar, e acuzat de fapte grave și totul se leagă cu problemele cu care se confruntă prietenul său Puff Diddy.

Pe fondul perchezițiilor și acuzațiilor aduse la adresa lui Puff Diddy, un nou scandal în showbizul internațional a izbucnit peste Ocean. Actorul de Oscar  Cuba Gooding Jr. a fost acuzat oficial de agresiune sexuală. Victima, care l-a și reclamat, este producătorul Lil Rod, iar întâmplarea la care se face referire a avut loc pe iahtul lui Puff Diddy, fiind parțial inițiată de acesta din urmă. Producătorul muzical susține în plângerea sa că artistul l-a răsfățat ca să îl ducă pe iaht și să îl ofere ca trofeu de distracție sexuală prietenilor săi.

Actorul Cuba Gooding Jr. nu este la prima acuzație de agresiune sexuală. Aceasta e prima din partea unui bărbat (Sursa: Instagram)

Concret, potrivit People.com, Cuba Gooding Jr. este acuzat de agresiune sexuală de către Rodney „Lil Rod” Jones Jr., care a intentat un proces și împotriva Sean Combs, cunoscut sub numele de scenă Puff Diddy, în februarie. Jones, care a lucrat anterior ca producător pentru Combs, a susținut într-o plângere civilă la un tribunal federal din New York că acesta l-a hărțuit sexual, l-a drogat și l-a amenințat timp de peste un an.

Cuba Gooding Jr. acuzat oficial de agresiune sexuală

Producătorul a menționat întâmplarea cu Cuba Gooding Jr., în vârstă de 56 de ani, în dosarul original. Acum însă, a apărut un nou proces. Luni, celebrul actor de la Hollywood a devenit oficial inculpat, într-un dosar separat.

În plângere, Jones susține că actorul câștigător al unui premiu Oscar „a început să-i atingă, să-i pipăie și să-și mângâie picioarele, coapsele interioare superioare lângă zona inghinală, partea spatelui de lângă fese și umerii”, în timp ce se afla pe un iaht din Insulele Virgine Americane închiriat de Puff Diddy în ianuarie 2023.

Acuzațiile se leagă de Puff Diddy, care i l-a prezentat pe Lil Rod actorului Cuba Gooding Jr. ce l-a agresat (Sursa: Instagram)

Jones crede că Diddy  „îl pregătea pentru a-l da prietenilor săi” atunci când l-a prezentat lui Gooding și „i-a sugerat actorului să-l cunoască mai bine pe domnul Jones”, după cum se arată în plângerea depusă. Potrivit plângerii, Jones a fost „extrem de inconfortabil” și „i-a respins avansurile”, dar actorul nu s-ar fi oprit până ce nu a fost împins cu forța de producător. Fiul adult al lui Combs, Justin, șeful său de personal, Kristina Khorram și CEO-ul Universal Music Group, Sir Lucian Grainge, sunt, de asemenea, pârâți în procesul actualizat.

Perchezițiile „fac parte dintr-o investigație în curs de desfășurare”.

Amintim că în luna februarie, când procesul a fost intentat inițial, avocatul lui Puff Diddy, Shawn Holley, a declarat: „Lil Rod nu este altceva decât un mincinos care a intentat un proces de 30 de milioane de dolari căutând fără rușine o zi de plată nemeritată. Evenimente relatate sunt ficțiune pură și pur și simplu nu s-au întâmplat. Nu este altceva decât o încercare transparentă de a strânge titluri (de presă). Avem dovezi copleșitoare, incontestabile, că afirmațiile sale sunt complet mincinoase”, a adăugat Holley la acea vreme.

Casele lui Puff Diddy din America au fost percheziționate, luni, mai mulți oameni fiind scoși încătușați (Sursa: captură video)

„Încercările noastre de a împărtăși aceste dovezi cu avocatul domnului Jones, Tyrone Blackburn, au fost ignorate, deoarece domnul Blackburn refuză să ne răspundă la apeluri. Vom aborda aceste acuzații bizare în instanță și vom lua toate măsurile adecvate împotriva celor care le fac”, a mai spus avocatul. Amintim și că în această săptămână, două dintre proprietățile lui Puff Diddy au fost percheziționate de agenți federali, despre care un reprezentant al Departamentului de Securitate al SUA a declarat pentru People că „fac parte dintr-o investigație în curs de desfășurare”.

Actorul de Oscar a mai fost acuzat de agresiuni sexuale și întrecut

Nu ultimul rând este de reținut și că actorul Cuba Gooding Jr. s-a confruntat și cu alte acuzații de agresiune sexuală în trecut.  De exemplu, în aprilie 2022, actorul a pledat vinovat într-un dosar deschis pentru atingerea forțată a unei femei într-un bar de pe un zgârie-nori din New York, în 2018. Pe de altă parte, în iunie 2023, celebrul actor premiat cu Oscar a reușit să soluționeze un proces intentat în anul 2020 împotriva sa, în care a fost acuzat că a violat o femeie, de două ori în 2013.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre