Simona Ionescu / Redactor Șef

Gerard Piqué a trăit șocul vieții când a apărut la finala Ligii Regilor. A rămas blocat, cu microfonul în mână

Gerard Piqué a trăit șocul vieții când a apărut la finala Ligii Regilor. A rămas blocat, cu microfonul în mână
Pique este urmărit de trecut și orice ar face, oriunde s-ar duce, cineva îi amintește de Shakira.

Ultima dată când acesta a rămas fără cuvinte s-a întâmplat recent când a fost primit așa cum nu s-ar fi așteptat niciodată pe Stadionul din Madrid, la finala Ligii Regilor.

Când se afla pe scena clubului din Madrid și vroia să țină un discurs, Pique a rămas blocat în momentul în toată lumea prezentă a început să scandeze numele fostei sale iubite, Shakira. Chiar dacă artista s-a mutat la Miami, iată că spaniolii nu uită și nu iartă și l-au certat pe fostul internațional așa cum au considerat că e mai bine.

Pique a rămas fără cuvinte când spectatorii au scandat numele Shakirei

S-a văzut pe fața lui Pique că este bulversat de situația creată și a încercat cât de mult a putut să se facă auzit. Doar că acest lucru s-a întâmplat greu, iar filmările au devenit virale pe toate rețelele de socializare. Într-un final, bărbatul a reușit să spună ce a avut, însă consecințele relației pe care o are cu Clara Chia nu l-au făcut să se simtă deloc confortabil.

Detalii incendiare despre Shakira

Pe de altă parte, Shakira își vede de viață și se pare că a avut parte și de ceva întâlniri secrete. Recent, jurnaliștii spanioli au vorbit despre o întâlnire pe care cântăreața ar fi avut-o cu celebrul pilot de formula 1, Lewis Hamilton. Presa spaniolă, citată de The News, susține că cei doi ar fi ajuns la vila de vacanță a Shakirei din Ibiza.

E adevărat că au făcut tot ceea ce le-a stat în putință să fie cât mai discreți cu putință, dar acest lucru nu a fost posibil. Ziariștii susțin că Hamilton ar fi venit după ce muncitorii au plecat, dar a fost văzut în timp ce intra în casa de lux a cântăreței. Și nu ar fi prima dată când pilotul ajunge acasă la Shakira, ci a treia oară.

Shakira l-a primit pe Hamilton pentru a treia oară în vila ei de vacanță

Hamilton a vrut-o pe Victoria Odintcova

Potrivit presei britanice, înainte de a începe o relație cu Shakira, Hamilton a curtat-o mult pe Victoria Odintcova, dar frumoasa rusoaică a fost de neînduplecat. „La început, relația cu Hamilton părea că va fi romantică, iar el mă curta. Dar a evoluat într-o prietenie. Eu trăiesc în Rusia, iar el în străinătate. Acum suntem doar prieteni, ne mai scriem și ne sunăm uneori. E în friend zone”, a spus Odintcova.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre