Simona Ionescu / Redactor Șef

Gest inexplicabil. Profesor la Agronomie, spânzurat în biroul său

Gest inexplicabil. Profesor la Agronomie, spânzurat în biroul său
Președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti a fost găsit mort. Trupul a fost găsit de femeia de serviciu. Din primele informații, nu se știe din ce motive s-a spânzurat.

O descoperire macrabră la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Președintele Senatului a fost găsit mort în biroul său. Nu a fost găsit un bilet de adio și nu se știe dacă avea vreun necaz ori vreo boală cruntă.

Alexandru Șonea (69 de ani), profesor și președintele Senatului la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti a fost găsit mort

Profesor la Agronomie, spânzurat în biroul său

Alexandru Șonea (69 de ani), profesor și președintele Senatului la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti a fost găsit mort. Femeia de serviciu i-a găsit trupul când a venit să ia gunoiul.

Nu sunt mai multe amănunte despre acest caz, profesorul ”a fost găsit spânzurat în propriul birou”.

În urma descoperirii respective, poliția a deschis o anchetă. „În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în incinta sediului unei unități de învățământ superior, situată în sectorul 1, a fost găsit decedat un bărbat”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat, în urma decesului. Trupul cadrului universitar va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Nu a lăsat bilet de adio

Alexandru Șonea este președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti,

Surse apropiate anchetei spun că familia era îngrijorată, asta pentru că profesorul nu ajunsese aseară acasă. Anchetatorii încearcă să afle dacă gestul a fost provocat de o afecțiune medicală. Colegii cu care au stat de vorbă până acum polițiștii și jurnaliștii spun că nu l-au auzit vreodată pe profesor să se plângă de ceva.

Poliția Capitalei a explicat și că cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul respectiv.

Cine a fost Alexandru Șonea

Președintele Senatului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti este cunoscut ca o persoană calmă, un bun profesionist. Este doctor în medicină veterinară și a pregătit mai multe generații de medici veterinari.

O perioadă a fost consilier în Direcția Generală Învățământ Superior din Ministerul Educației.


Ministrul educației la tribunal. Un profesor l-a dat în judecată

Cunoscut om de afaceri și patron de ziar s-a spânzurat. Ce le-a spus copiilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre