TikTok face victime printre naivi. O fată a căzut de la balcon, alta s-a spânzurat

TikTok face victime printre naivi. O fată a căzut de la balcon, alta s-a spânzurat
TikTok este foarte popular, în special printre tineri. Unii sunt naivi și încearcă locuri extreme. O româncă a căzut de la balcon, iar o copilă s-a spânzurat în baie pentru o postare inedită.

TikTok face victime, nu e pentru toată lumea. Aplicația este foarte populară, iar internauții se străduiesc să fie cât mai creativi. Pentru o postare apreciată trebuie să faci gesturi inedite și locația să fie wow. Însă, poate face victime printre cei naivi.

TikTok face victime printre naivi

O româncă din Italia a încercat să obțină un cadru cât mai bun pentru un filmuleț ce avea să fie urcat pe TikTok și a căzut de la balcon. A căzut în gol și a ajuns la spital, scrie evz.ro.

Ea s-a aplecat prea mult și a căzut peste balustradă. La numărul de urgență a sunat unul dintre membrii familiei, conform siteului rotalianul.com.

Presa locală informează că, în jurul orei 22:30 de duminică seara (21 martie), o patrulă a poliției și o ambulanță s-au deplasat pe strada Manzoni din Padova, în regiunea Veneto. O femeie de naționalitate română căzuse de la balconul situat la primul etaj al unei case. Inițial s-a crezut că femeia, în vârstă de 27 de ani, a încercat să-și pună capăt zilelor.

Victima a căzut pe spate, după cum au stabilit polițiștii și medicii ajunși la fața locului. Și-a fracturat zona lombară. Inițial, oamenii legii care au preluat cazul au deschis un dosar. Ei au crezut că a fost vorba despre o tentativă de sinucidere. De fapt, fata a încercat să dea curs unei provocări foarte populare pe TikTok.

Însă, membrii familiei au spus că tânăra a alunecat în timp ce dansa și încerca să se filmeze având în spate peisajul zonei. Românca a avut noroc. Ea a primit îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

O fată de 12 ani s-a spânzurat pentru TikTok

Pe TikTok există o provocare numită Jocul cu eşarfa sau blackout challenge. Participanții își ţin respirația până când leșină, pentru a experimenta senzații puternice. Cei care intră în joc își ţin respirația până când leșină, pentru a experimenta senzații cât mai puternice.

În Italia, o fată de 12 ani a murit și a fost găsită moartă în baie cu cordonul de la un halat înfăşurat în jurul gâtului. „Este vina rețelei sociale TikTok pe care o folosesc copiii. Era o copilă fără probleme, chiar ieri vorbisem cu ea despre ce voia să studieze pe viitor, la liceu”, a scris presa din Italia.


Exclusiv. Românii, fascinați de analfabeții societății care se scălămbăie pe net. Bodi e în top

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Avea doar 18 ani