Simona Ionescu / Redactor Șef

Gestul incredibil făcut de Oana Zăvoranu pentru mama lui Alex Ashraf. „Nu am spus, nu a știut nimeni…”

Gestul incredibil făcut de Oana Zăvoranu pentru mama lui Alex Ashraf. „Nu am spus, nu a știut nimeni…”
Dacă relația dintre Oana Zăvoranu și mama ei a fost presărată cu scandaluri și împăcări, nu același lucru s-a întâmplat cu soacra, mama lui Alex Ashraf.

Cu câțiva ani în urmă, Oana Zăvoranu a vorbit despre femeia care i-a dat viață lui Alex Ashraf, mărturisind cum s-a înțeles cu aceasta și ce gest a făcut ca să o ajute când a avut cea mai mare nevoie.

Oana Zăvoranu a povestit că femeia era foarte bolnavă, iar unul dintre motivele pentru care a deschis clinica medicală a fost ca să o ajute cât a putut de mult. Din nefericire însă, femeia a trecut prin momente groaznice și, într-un final, a murit.

„O femeie minunată”

„Unul din motivele pentru care am deschis clinica medicală, o spun în premieră, a fost decesul soacrei mele, a murit la numai 47 de ani, a murit de cancer. Da, mama lui Alex. O femeie minunată. Nu am spus, nu a ştiut nimeni. Nu am vrut să întristăm pe nimeni”, a povestit Oana Zăvoranu la „Xtra Night Show”.

Oana Zăvoranu și soacra, mama lui Alex Ashraf, au fost bune prietene. Sursă foto: Wowbiz

„Titulatura e de soacră nu i se potriveşte deloc dnei Petronela… Este pentru mine mama mea”

Oana Zăvoranu a iubit-o mult pe soacra sa, pe care o considera „mama mea, cu încuviințarea dumneaiei”. „Am cea mai frumoasă soacră, Petronela, (care e, de fapt mama, pe care mi-am dorit-o tot timpul, și nu a putut fi aşa cum a dorit sufletul, meu să o aibă) şi sunt cea mai fericită că am regăsit-o…. titulatura e de soacră nu i se potriveşte deloc dnei Petronela…. Este pentru mine mama mea, cu încuviinţarea dumneaiei, Și fireşte, şi toată inima mea”, scria Oana Zăvoranu pe o reţea de socializare.

Singura ei fată

La un an de când femeia s-a stins, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj în care a explicat cât de onorată a fost să aibă lângă ea o asemenea soacră, care o considera „singura ei fată”. „A rămas și in inima mea ca un model de mamă unică pentru copiii ei, un om de un bun simț cum rar mai întâlnești… Și o prietenă și soacră de cea mai bună calitate! Sunt onorată că am avut-o în viața mea și eu și că mă considera „singura ei fată” … Îmi lipsești enorm și mie mamă frumoasă, iubitoare, sensibilă și bună”, a mai spus si ea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre