Simona Ionescu / Redactor Șef

Gică Hagi a primit cea mai mare veste după nunta lui Ianis. Regele e în culmea fericirii

Gică Hagi a primit cea mai mare veste după nunta lui Ianis. Regele e în culmea fericirii
Familia Hagi se pregătește iar de petrecere, după nunta lui Ianis cu Elena Tănase. De data aceasta, vedeta familiei este Kira.

Kira Hagi a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața personală și a preferat ca realizările să fie cele care vorbesc despre ea. Recent însă, la meciul dintre România și Olanda, Kira s-a afișat pentru prima oară cu cel ce i-a cucerit inima. La scurt timp a venit și vestea cea mare, căci după Ianis, urmează Kira. 

Fiica lui Hagi are o relație cu Thomas Ferfelis, în vârstă de 28 de ani. Iubitul Kirei este stabilit de mai mulți ani în România și are origini grecești. Conform informațiilor, părinții lui Thomas sunt importanți oameni de afaceri, deținători ai holdingului Elgeka Ferfelis. Thomas nu stă nici el rău la capitolul carieră, căci este manager la un local de lux de pe malul lacului Cernica. 

Kira și iubitul ei se cunosc de mulți ani 

La meciul România-Olanda, Kira și iubitul ei au fost văzuți îmbrățișați, iar la un moment dat Thomas chiar a sărutat-o pe obraz. „Regele” Gică Hagi, tatăl Kirei, era și el la tribuna oficială, lângă Lucescu și o vedea împreună cu iubitul. La fel și mama, care stătea la câteva scaune distanță de cuplu, semn că părinții sunt de acord cu relația. 

Kira Hagi a fost surprinsă alături de iubitul Thomas Ferfelis la meciul România-Olanda
Foto: GSP

Thomas este de aceeași vârstă cu Kira, se cunosc de când au fost colegi la International British School of Bucharest și s-au regăsit după ani, când s-au și îndrăgostit. 

Kira Hagi a fost cerută de soție 

După ce Ianis Hagi s-a căsătorit recent cu Elena Tănase, Kira se pregătește și ea să facă pasul cel mare. Fiica lui Hagi a fost cerută de soție de către iubitul Thomas și a spus „Da”, conform Orange Sport. 

Astfel, pe Gică Hagi îl așteaptă din nou momente emoționante, căci singura lui fiică va merge în curând la altar, ceea ce se va lăsa cu siguranță cu câteva lacrimi în colțul ochiului pentru socrul mic. Momentan nu a fost confirmată o dată oficială pentru eveniment, însă, cel mai probabil, Gică Hagi sau chiar Kira, va da vestea cea mare în curând. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre