Simona Ionescu / Redactor Șef

Gica Hagi va fi antrenor de milioane de euro

Gica Hagi va fi antrenor de milioane de euro
Gică Hagi este cunoscut ca „Regele fotbalului românesc”. De-a lungul anilor, celebrul fotbalist a făcut fericiți milioane de fani.

Gica Hagi va fi antrenor de milioane de euro. Meciurile memorabile reușite de naționala condusă de Regele fotbalului românesc la CM 1994, CM 1998 și EURO 2000 i-a scos pe fanii „tricolorilor” pe străzi. Gică Hagi este probabil cel mai bun fotbalist român din toate timpurile.

Gică Hagi revine în postul de antrenor

La vârsta de 56 de ani, Gică Hagi revine în postul de antrenor. Începând din această vară, îi va pregăti pe fotbaliști așa cum știe el mai bine. Anunțul a fost făcut de Gheorghe Popescu, președintele clubului pe care „Regele” l-a înființat la Constanța și îl patronează, Viitorul.

„Gică a avut oferte în iarnă, care s-ar putea relua și în vară. Pentru că echipa respectivă nu a pus un antrenor nou, ci unul de la echipa a doua. A avut și o propunere de la o formație aflată în primele 6 campionate din Europa.

Antrenor de milioane de euro

Gică Hagi va fi antrenor de milioane de euro.  Are în plan să ia o echipă din sezonul următor. De asemenea, el va rămâne în Europa. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa, și a refuzat-o. Din punct de vedere financiar era foarte bine.

„Gata, îmi ajunge un an!”, a spus Gică Hagi.

„Aproape de 10 milioane de euro pe an. Gică vrea să aibă un proiect care să-i permită să facă performanță”, a declarat Popescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Cea mai mare performanță obținută de Gică Hagi ca tehnician al formației din Ovidiu a fost titlul de campion din sezonul 2016-2017. „Regele” a fost cel mai longeviv antrenor din Liga 1, până vara trecută. Sub îndrumarea lui, Viitorul a câștigat o Cupă (2019) și o Supercupă (2019).

Rezultatele lui Gică Hagi cu Viitorul, în toate competițiile (244 de meciuri):

111 victorii 

55 de remize 

78 de înfrângeri

În străinătate, Hagi a pregătit doar două echipe, ambele din Turcia: Bursaspor (iulie 2003 – noiembrie 2003) și Galatasaray (martie 2004 – mai 2005, octombrie 2010 – martie 2011), câștigând Cupa Turciei.

Părul ne spune dacă vom suferi de inimă. Iată cum

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre