Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali a fost operat de urgență. Ce a pățit războinicul luminii și care e starea lui acum

Gigi Becali a fost operat de urgență. Ce a pățit războinicul luminii și care e starea lui acum
Momente grele pentru Gigi Becali. Latifundiarul a trebuit să suporte o intervenție chirurgicală. Ce se întâmplă cu afaceristul.

Gigi Becali a fost operat de urgență. Ce a pățit războinicul luminii și care e starea lui acum

A stat cu un tendon rupt la umăr mai mult decât ar fi trebuit, iar în ultima perioadă situația a devenit de nesuportat. Ca atare, Gigi Becali a fost obligat să se interneze în spital și ulterior să fie operat. În prezent, acesta are mâna imobilizată într-o proteză.

“Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta”

„M-am operat la umăr. O operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a mărturisit Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Birzila.

Naș pentru fiica lui Anghel Iordănescu

Curând, Gigi Becali va uita de toată supărarea pentru că va fi naș. El va deveni părintele spiritual al fiicei lui Anghel Iordănescu, Maria, care s-a logodit cu trei luni în urmă. Afaceristul a spus însă că nu va merge la petrecerea de la restaurant.

“Eu nu mai pot să ascult muzică”

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Cine este fiica lui Anghel Iordănescu

Maria este absolventă de ASE, dar a terminat și cursurile unei școli de televiziune. Îndrăgostită iremediabil de fotbal, aceasta a acceptat propunerea de a prezenta știrile sportive de la PrimaTV.

Sursă foto: prosport

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre