Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali: cel mai mândru bunic! A venit la biserică de la prima oră a dimineții

Gigi Becali: cel mai mândru bunic! A venit la biserică de la prima oră a dimineții
Sărbătoare în familia Becali! Patronul FCSB este recunoscut pentru latura sa religioasă, așadar, botezul nepoatei sale l-a făcut pe Gigi Becali să se trezească dis de dimineață și să își facă apariția la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală cu câteva ore înainte ca evenimentul să înceapă.

Gigi Becali a ținut evenimentul secret

Gigi Becali a păstrat meticulos discreția în legătură cu botezul Mariei, precum i-a promis fiicei sale, Teodora. Cu toate acestea, patronul FCSB a promis tuturor apropiaților că generozitatea sa nu va avea limite în ceea ce o privește pe micuța sa nepoată.

„Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, spune o sursă apropiată familiei Becali.

Patronul FCSB și-a mărturisit public iubirea, cu toate că fiica sa cea mare nu dorește să împărtășească cu presa informații din viața privată, mai ales despre fetița lor.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineța când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a declarat Gigi Becali după nașterea nepoatei sale.

Nunta celei mai mari fiice ale lui Gigi Becali

Theodora a devenit mămică pentru prima oară la jumătatea lunii iunie, făcându-l pe tatăl său mai mândru ca niciodată. 

Theodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali și Mihai Mincu și-au unit destinele în fața Domnului și a celor 700 de invitați pe data de 12 octombrie 2019, după care au petrecut până dimineața într-un stil elegant, la Palatul Snagov. 

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali anul trecut, potrivit cancan.ro Botezul de acum al nepoțelei sale, petrecut la Biserica Sf. Spridon, l-a făcut tot atât de fericit

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre