Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali, despre perioada în care mama era însărcinată cu el. Acum vrea să fie ca Sfântul Pavel

Gigi Becali, despre perioada în care mama era însărcinată cu el. Acum vrea să fie ca Sfântul Pavel
Invitat cu ceva timp în urmă într-un podcast al Trinitas TV, Gigi Becali l-a slăvit pe Dumnezeu și a povestit lucruri neștiute din copilărie și despre iubita lui mamă.

Gigi Becali a spus povești care i-au tulburat pe internauți. Latifundiarul a vorbit despre cum a descoperit milostenia în copilărie, dar și despre perioada în care mama era însărcinată cu el.

„Tata nu mai dădea, că îi era milă”

Gigi Becali a avut milă de mic copil și nu suporta momentul în care tatăl său, om puternic care vroia ca totul să fie ca la carte, lua biciul și dădea în ciobanii lui. Pentru a-i feri pe oameni de bătăile tatălui, Becali povestește că se așeza în fața acestora  pentru a-i apăra. E drept că și-a luat și el de multe ori câte un bici, dar tatăl său, din milă, se oprea și nu mai dădea.

„Eu, de mic copil, eram milostiv. Tata îi mai bătea pe ciobani, că se băteau, că nu știu ce. Când dădea cu biciul, eu luam ciobanii în brațe. Îmi luam și eu un bici, dar nu conta. Și tata nu mai dădea, că îi era milă, dădea un bici, după nu mai dădea. Ai văzut milostenia?”, a mărturisit Gigi Becali.

Însărcinată cu Becali, mama acestuia a muncit pe rupte

În perioada în care bebelușul Becali era în burtica mamei, aceasta a muncit pe brânci. De aceea, afaceristul crede că nu stă o clipă locului și totdeauna vrea ca lucrurile să fie puse la punct. „Când eram în burta mamei, mama făcea chirpici la casă cu mine în burtă. Și atunci, toată puterea aia pe care a tras-o mama prin picioarele ei, mi-a dat-o mie în putere”, a mai spus acesta.

Nu l-a durut niciodată capul

Gigi Becali face parte dintr-o categorie foarte mică a oamenilor care nu știu ce înseamnă durerile de cap. Și nu suportă să ia medicamente, convins fiind că Dumnezeu îl va lua tot rău și-l va face sănătos. „Eu sunt rezistent la durere, trece. O singură dată am făcut la măsea nu știu ce și am luat antiinaflamatoare, dar nu am luat antibiotic. Când ai durere, mai ai alte gânduri? Ai văzut că e bună durerea? Sfinții, când erau chinuiți de durere, cum era?”, e de părere afaceristul.

Vrea să fie ca Sfântul Pavel

Gigi Becali a mărturisit că vorbește mereu cu Iisus și sfinții și își dorește să-i calce pe urme Sfântului Pavel. „Eu îl iubesc pe Hristos și-i zic. Păi dacă e Hristos cu mine… N-ai cum să-l păcălești pe Hristos că-l iubești și nu-l iubești. Nu poți. Dar nu tot timpul pot să-i zic. El știe inima ta. Și-am zis: Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră, apără-mă.

Și nu mai mi-e frică de nimic. Și dacă mor, ce? Vine Hristos, hap și mă ia de mână. Bă, ăsta e al meu. Dați-i drumul de aici. Eu, câteodată, păcătos fiind, iartă-mă, Doamne, eu ca Pavel vreau să fiu. Pavel îl iubea atât de mult pe Hristos încât a spus: Chiar dacă ar fi să mă duc în Iad, de dragostea Ta nu mă poate despărți nimeni. Eu vorbesc cu sfinții. Așa trebuie să faci, dacă ai credință…”, s-a destăinuit Gigi Becali.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre